|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| SIRP |
İletim - 23/03/2004 : 19:10:40 bu sene şampiyon belli artık özellikle d.bakır maçından sonra bu kesinleşti hakem arkadaşımız fenerin şampiyon olması için elinden geleni yaptı gercektende helal olsun.... bide aziz yıldırım ın yaptığı bir açıklama varki hiçbir fb li yönetici sezon sonuna kadar hakemler ve federasyon hakkında konuşmicak sanki hakem yüzünden çok canı yandı ya fenerin bursa maçında son anlarda attığı 2 gol ofsayt werilseydi bursayada dandik bir penaltı fener o maçta yenilse görürüm ben aziz yıldırımlı fb yi ozaman konuşuyomu konuşmuyomu işte bjk d.bakir maçinin özeti atrık o maç bitti fenerde şampiyon oldu şaibeli bir şekilde ama olsun bir bjk li olarak fb nin şampiyonluğunu kutluyorum |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Maglor |
İletim - 28/05/2005 : 01:27:53 Sırp madem Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun şaibeli olduğunu söylüyorsun o zaman ispatla! Amma komplekslisin ya sen kendi takımın halini düşün biraz. Biz iyi biliriz ronaldonun 2 metre ofsayttan attığı golleri, Zagonun faullerini, 100. yılınızda hakemlerle, mafyayla şampiyon olan sizdiniz unutma!! |
| inter_23 |
İletim - 16/04/2004 : 16:30:35 Bencede bu sene fenerbahçe SK iyi futbol oynuyordu.Ama onlarda yavaş yavaş rehavete kapıldı ben şahsen trabzonun şampiyon olmasını isterim unutmadan Fenerbahçe Rizespor'a yenildi Beşiktaş gençlerle berabere kaldı birazda Beşiktaşlılar kendi kendilerini taşlasınlar sonra sağa sola laf atsınlar Bakın galatasaray maçında Ali AYDIN'ı göklere çıkardılar amma velakin Gençlerbirliği maçında gördünüz hakemin maç içinde ne kadar etkili olduğunu işte o zaman bi maça bakarak hakemleri eleştirmeyelim BEYLER |
| Rappier |
İletim - 15/04/2004 : 00:12:13 Sırp sana birşeyleri anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor. At gözlüklerini çıkarmak konusundada tamamen isteksizsin. Bu yüzden artık seninle futbol konusunda konuşmak gibi bir niyetim yada düşüncem yok. Sadece Gençler için Bjk maçının ne anlama geldiğini öğren ondan sonra burada gel ve iki mesaj üstteki sözlerini tekrar et olurmu... |
| SIRP |
İletim - 14/04/2004 : 18:58:55 alıntı: septus tarafından yazılan:
Haluk Ulusoy'un olduğu yerde elbette şaibe var ve bu hep böyle oldu. Herşeye en baştan başlamak istiyorum...
Galatasaray 4 sene üst üste şampiyon olduğu yılların ilkinde 22 penaltıyla şampiyon oldu ki sanırım bir rekordur. Daha sonradan Galatasaray iyi futbol oynamaya başladı bunu kimse inkar edemez ancak ilk sene çok iyi top oynamadığını ve nasıl şampiyon olduğunu herkes biliyor sanırım(F.Bahçeli futbolcuların ayaklarının kırılması, 9 puan geriden gelen şampiyonluk vs.)
Daha sonra sesi yükselen Fenerbahçe kamuoyunu susturmak için, Fenerbahçe'nin şampiyon olmasına izin verildi ve dikkat edenler iyi bilirler Fenerbahçe o sezon hakemler tarafından hiç puan kaybetmedi. Daha sonra gelen G.Saray şampiyonluğu ise pek birşey söyleyemeyeceğim.
Sonunda 100. yılını kutlayacak olan Beşiktaş'a geldi sıra, o sene diğer büyüklerin kötü top oynaması nedeniyle çok fazla göze batmadı ama Beşiktaş'ında susturulması gerekiyordu ve gereği yapıldı ama yapılmasaydı da şampiyon olacaklardı...
Şimdi bir dahaki sezon, yani Galatasaray'ın 100. yılı nedeniyle Fenerbahçe'ye sus payı şampiyonluk ayarlanıyor... Hiçbir güç 14 puan alamaz demesin kimse bal gibi oluyor.
Seneye, yani 100. yılında Galatasaray şampiyon olacak ve belkide o zamana kadar oturmuş ve iyi futbol oynayan Fenerbahçe'nin hakları yenmeye başlanacak.
Bugüne kadar kim şampiyon olmaya ilerliyor ve kim kayırılıyorsa o susmuştur, bu sene susan taraf Fenerbahçeydi, geçen sene Beşiktaş ve evvelsi senelerde ise Galatasaray.
Ben bir Fenerbahçe taraftarıyım ama Türkiye'de olanlar artık o kadar baariz ki görmemek elde değil... Güneş balçıkla sıvanmaz...
bjk fb weya gs hatta ts bu sezon heralde en çok hakem hatası olan sezon oldu hele son haftalar fb nin maçlarında da hatalı kararlar war adamların golü sayılmadı ses çıkarmıyorlar çünkü liderler şampiyomluk bi gitsin aziz yıldırım şowu izleyin |
| SIRP |
İletim - 14/04/2004 : 18:54:47 alıntı: Rappier tarafından yazılan:
alıntı: Smeagol tarafından yazılan:
Beşiktaşın hakkı yeniliyor diyen SIRP arkadaşımızın son GS-BJK maçından sonra neler diyeceğini çok merak ediyorum.
Bana kalırsa hiçbirşey... Nedeni belli fanatikliğin doğası. Ama Sırp'ın haklı olduğu bir konu var. Bu ligde kesinlikle şaibe var. Futbol Federasyonu ve hakem'ler Bjk'yi şampiyonlar ligine katmak için ellerinden geleni yapıyor. Bunuda yapmak zorunda yoksa Bjk'li yöneticiler kendilerini hedef gösteriyor ve Federasyonun başarısız yönetimi daha çok sırıtıyor. Dün Bjk maçı kaybetseydi TrabzonSpor ikinci olacaktı. Ama bosiretsiz kişiler bunu engellemek için ellerinden geleni yaptı.
Ben birde bu Ali Aydın'ın GS düşmanlığının neye yada nereye dayandığını çok merak ediyorum. Ama FB maçındaki kadar cesur değildi bu sefer, eğer biraz cesaret gösterseydi Hasan Şaş'a kırmızı kartla oyundan atardı ve kendine 20 dakikaya yakın süre edilen küfüre göz yummazdı. Kendisinin yerinde ben olsan 20 dakikalık küfürden sonra maçı yarıda bırakır soyunma odalarına giderdim.... Bu arada maçın hakemi Sırp olsa bu kadar yanlı karar veremezdi diye düşünüyorum.
Son olarak bu saçma ve bir yere ulaşmayacak muhabbeti uzatmaktan sıkıldım. İnsanlara doğruları göstermeye çalışıyoruz ama daha bunu bile idrak edemiyorlar. Thakki1'e ve imzasındaki sözlere uymak lazım...............................................
gençler maçından sonrada konuşsana bjk yi 2 yapacaklar fln die
|
|
|
|