|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
kivanc72 |
İletim - 23/10/2008 : 17:50:47 arkadaşlar nolcek bu fenerin halı yafffff bibilen varsa yazsın |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
İspanyolMeyhanesi |
İletim - 18/11/2008 : 17:19:20 helal olsun dodo! bu arada o kadar maç tahmini yapılmış sitede iddaa bölümü açalım mı? |
Dodo |
İletim - 13/11/2008 : 19:11:48 Galatasaraylılar derbi malubiyetini "fenerbahçee" başlığı altında tartışacak kadar Fenerbahçe üstünlüğünü kabul etmişlerse zaten tartışmalarına engel olmaya pek niyetim yok. :P |
NİCKYOK |
İletim - 13/11/2008 : 15:52:12 Art niyet arama ama:D
Çekil sen çekil iki gsliyi birbirine düşürdün ztn :) |
Dodo |
İletim - 12/11/2008 : 23:55:00 alıntı: Tony_P@rker tarafından yazılan:
alıntı: NİCKYOK tarafından yazılan:
Züğürt tesellisi oluyomuş o :) Hadi bakalım...
Evet züğürt tesellisi.
Tıpkı sezon sonu GaLaTaSaRaY şampiyon oLunca," biz sizi yendik o bize yeter, şampiyonlk umrmzda değil" sözleri gibi. xP
Tabiki tebrik etmek lazım, sonucta derbiyi farklı kazanmak büyük bir başarıdır.
Yok, ben burada şuna takıldım. Var olan üstüne yorum yapmaktansa var olacak üzerine kehanet üretmeyi daha çok seviyoruz ya hani.. O sebeple teselli olarak nitelendirdim, "fark yedik, artık nası' olsa şampiyon olucaz" anlayışınızı.. Ne kadar ütiyopik bir istatistik.. :) Bense var olması gereken üzerine yorum yapmayı seçiyorum ve bu oyunlarla kimin şampiyon olacağını bilmem ama Galatasaray'ın işi zor diyip aradan çekiliyorum. :) |
NİCKYOK |
İletim - 12/11/2008 : 19:37:55 Neyse sezon sonu yakındır:) |
|
|
|