AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Round of 16:Hamburger SV vs Galatasaray SK

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
NİCKYOK İletim - 27/02/2009 : 22:37:06
İlk konuyu ben açmıştım uğurlu geldi inşallah devam eder.

Baros,Servet ve M.Topal olmayacak.İlk maç deplasmanda olması avantaj.Gurbetçilerimiz desteklerini eksik görmesinler.Galip döneceğiz...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ShiLMyrO İletim - 23/03/2009 : 18:02:55
Arkadaşım bana oynadı diyince ilk 11 başladığını sandım.Ama yine düşüncemin arkasındayım.
NİCKYOK İletim - 23/03/2009 : 12:48:14
Uzatmayalım da şu konu kapansın artık tartışma büyümeden...
sdal188 İletim - 22/03/2009 : 18:35:07
alıntı:
ShiLMyrO tarafından yazılan:

Maçı izlemedim.Ama Hasan Şaş'ın oynadığını duyunca gerçekten çok büyük tepki vermiştim.Hangi akla hizmet aylardır sakat adam böyle bir maçta ilk 11 başlıyor anlayamadım.

Hasan Şaş ilk 11 de değildi. İkinci yarının ortalarında girdi.
ShiLMyrO İletim - 22/03/2009 : 01:27:49
Maçı izlemedim.Ama Hasan Şaş'ın oynadığını duyunca gerçekten çok büyük tepki vermiştim.Hangi akla hizmet aylardır sakat adam böyle bir maçta ilk 11 başlıyor anlayamadım.Hadi basketbol olsa anlarım orda çok farklı şeyler var.Oynanan süre az vs. Futbol gibi fiziğe dayalı bir oyunda bunu yapmak çok mantıksız.Futboldaki fizik güç antremanla kazanılmaz.Maç yapmakla kazanılır.

Bu arada Lincoln'ün iyi bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum.Nedeni ise yeteneksiz olması ya da futbol bilgisinin az olmasından değil.Dalga geçer gibi futbol oynuyor.Sürekli ya sakat ya deplasmana gitmiyor.İşine gelen gevşek hocalarda futbolu oynuyor.Biraz Anelka gibi işine gelirse oynuyor.Zaten ona Galatasaray'dan daha fazla verecek bir takım yok gibi şu an.Galatasaray hala Lincoln'e bel bağlarsa hata yapar şimdiden söyliyeyim.Onun yerine daha iyi bir adam alınması lazım.
Kyoshi İletim - 21/03/2009 : 20:32:15
Kewell'ın stoper oynama nedeni daha önce stoper de oynamış olup bunu Bülent Hoca'ya söylemesidir.Önceki maçta da biraz zaman stoper oynamış ve hata yapmamıştı, ondan ona o bölgede görev verildi.Hasan Şaş'ın sokulması hataydı.Lincoln'ü küstürdüler veya küstü, hangisini beğenirseniz.Bu saattem sonra Lincoln'den hayır gelmez, ilk yarıdaki performansından eser yok, bir daha da o noktaya gelemez.Sezon sonu da belki yollar ayrılır.

0.03 Snitz Forums 2000