AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe Şampiyonlar Liginden Men Edildi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle
   
Mesaj:

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

  İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.
    

K O N U      ı N C E L E M E
comandante İletim - 24/08/2011 : 21:40:52
Futbol Federasyonumuz bugün aldığı kararla Fenerbahçeyi şampiyonlar liginden men ettiğini açıkladı.Uefa nın bu kararı almaya zorladığının bildirilmesi de oldukça manidar gözükmekte.Bakalım zaten kaosta olan futbol bu kararla nerelere gidecek?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
kannam_ İletim - 17/10/2011 : 19:39:53
Teşekkürler
inter_23 İletim - 17/09/2011 : 00:46:14
Bekleyelim ve görelim. :)
comandante İletim - 15/09/2011 : 11:41:12
Zaten siyasi bir boyutu olduğunu düşünüyorum bu işin. RTE in haberi olmadan kuş uçmaz bu memlekette.
Cas ta normal olarak şampiyonlar ligini durdurmadı bakalım tazminat davasındada işin hukuki boyutunu çok bilmemekle birlikte , kararı tff verdiği için uefa'nın bir zararı olacağı sanmıyorum tabi eğer FB haklı bulunursa.
inter_23 İletim - 10/09/2011 : 00:24:54
CAS devreye girdi. Eğer tarafsız bir şekilde davayı inceleyebilirse, ak - kara ayırımını yapabilecez sanırım. Eğer yapmışsa, küme düşürsünler cezanın en kötüsünü versinler. Şayet yapmamışsa, işte o kısmı düşünmek istemiyorum. Futbol dünyası çok kötü karışacak ve siyaset işin içine girecek gibi.
comandante İletim - 09/09/2011 : 13:21:38
ortada ciddi deliller varsa ve bunu uefa biliyorsa TFF de biliyor demektir.UEFA biz Fenerbahçenin ne yaptığını biliyoruz bu sebeple almadık diyorsa TFF hangi sebeple bizi ligde tutyor anlamıyorum.Neresinden bakarsan bir çelişki çıkıyor işin içinden.Ama bu sözleri, tazminat ve şampiyonar ligini durdurma yönünde açılan dava sebebiyle, CAS üzerinde baskı kurmak için söylüyor olabilir diye düşünüyorum.

0.03 Snitz Forums 2000