|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| SİLİNDİ |
İletim - 16/01/2005 : 21:40:10 EVET FENERBAHCELİ ARKADAŞLAR BURADA BULUŞSUN NE DERSİNİZ...
EN SON HABERLER..BURADA YAYINLANSIN TAKIMIZI BURADA TARTIŞALIM ... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Maglor |
İletim - 28/05/2005 : 00:03:37 Spawn bence sende eziklik kompleksi var.Çünkü Fenerbahçe'yi çok kıskanıyorsun belkide Fenerbahçe Gs'ın 100. yılında şampiyon oldu diye sen ağlamışsındırda :))) Ayrıca Fenerbahçe'nin tarihini iyi Fbli olarak çok iyi bilirim ama senin bilmediğin yalan yanlış yorumlarında senden ricam laf salatası yapma ve kendi takımının halini düşün... |
| CrAzY_IVAN |
İletim - 03/02/2005 : 17:46:05 Koyu bir Galatasaraylı olman, "bilinçli" bir taraftar olmanı engellemez, o yüzden ortamı böyle klasik GS-FB tartışmalarına götürmekten vazgeç. |
| SPAWN |
İletim - 03/02/2005 : 09:44:52 Beyler hemen fenerbahçeye dönelim. Beni bir çoğunuz bilir. Bir Galatasaray taraftarıyım(En Koyunsunda) ve böyle fenerbahçe konularını sitede çok gördüm ve hepsi ŞU MEŞHUR FENERBAHÇE MAZİSİNE KATILDI ve GİTTİ. İşte bunun için bırakın şu fenerbahçeyi artık. Yoksa bir gün O MEŞHUR MAZİLERİNE SİZİDE ALCAKLAR VE ORDA ÇÜRÜYÜP GİDECEKSİNİZ. Ben size üzülüyorum lütfen yapmayın böyle. Bırakın fenerbahçeyi |
| berkay533 |
İletim - 31/01/2005 : 22:40:41 öyle bu siteye üye olsn lütfen kuralları okusun... |
| thakki1 |
İletim - 20/01/2005 : 18:31:19 biraz ayıp olmuş ama kural kuraldır tabe  |
|
|
|