|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Karakartal312 |
İletim - 27/03/2005 : 18:10:28 Milli takımımızın durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz Dünya Kupasına katılabilecekmiyiz |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| wolfsvadisi |
İletim - 13/06/2005 : 20:55:59 ersun yanal olduktan sonra değerlendirelmeyecek kadar kötü |
| HERO |
İletim - 06/06/2005 : 08:46:56 maç hakkında biraz yorum yaparsak; 50 tane gol pozisyonumuz var dio dj ghost.peki bunların kaç tanesi net pozisyonki?adamların savunma kalitesi ve hava topu hakimiyetleri ortada.sen gidip böyle maçta en büyük hava topu kozunu kadroya almazsan olacağı budur.hadi neyse almadın onu geçelim.takımda hava topu vurcak adam yok niye hava topu oynayıp sürekli orta açıosun?.elinde Emre gibi Yıldıray gibi Tuncay gibi hızlı oyuncular var.bu oyuncularla hava topu oynayamazsın ki.kısa paslarla ve aratoplarıyla savunmayı açmaya çalışmalısın.güven meselesine gelince.benim milli takıma güvenim tam.ama önce Avrupa kupasına katılapayıp,sonra da dünya kupasına katılma şansını da mucizelere bırakıosan bişeylerin kötü gittiğini anlamalısın.oturup bi düşünmelisin nerde yanlış yaptım diye.bunu düşünmekte bizim değil federasyonun görevidir. |
| Jeta |
İletim - 05/06/2005 : 17:53:40 ben senin gibi düşünmüyorum SOLDİER çünkü hep kahraman türk milleti olarak kendimize inancımızı kaybetmeyip önümüzdeki maçlara konsantre olmalıyız.tabi bi de ERSUN YANAL'da da suç var ama yine de bu vatanın çocuğu olarak milli takımımıza güvenmeliyiz bence.......... :D :D |
| Soldier |
İletim - 05/06/2005 : 09:24:58 Ben Yunanistan la berabere kalacağımızı tahmin ediyorum.Ya arkadaşlar zaten Yunanistan Avrupa Şampiyonası nı bu defans taktiğiyle kazandı.Bizim yakaldıklarımızı gol yapmamız lazımdı ama nafile...Suç mu?Suç tabikide ERSUN YANAL da.Bu adam geldi milli takım battı.E tabi bi adamı bu kadar havalara sokarsak olacağı bu.Sonuç olarak tüm Türk milletine geçmiş olsun 2006 da Almanya ya gidemiyoruz.Çünkü gruptan çıkma ihtimalimiz çok çok zor.(Daha bi de Danimarka maçı var) |
| Jeta |
İletim - 05/06/2005 : 00:05:50 ABİ YENCEZ DERKEN BERABERE KALMAK ÇOK KÖTÜ YUNANİSTAN MAÇINI YENEBİLİRDİK 50 TANE GOL POZİSYONU KAÇIRDIK YAAA..... :((( |
|
|
|