|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| DevilCezar |
İletim - 29/07/2005 : 20:55:46 arkadaşlar size bir sorum olacak sizce bu sene uefa'ya ve şampiyonlar ligine katılan 4 büyüklerden herhangi biri en fazla nasıl bir başarı elde eder????
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Rappier |
İletim - 07/08/2005 : 20:12:40 alıntı: BATU MERT tarafından yazılan:
ARKADASLAR FENRBAHÇE ÇOK ÜMİTLİ BELKİ İYİ BİR BAŞARI GÖSTERE BİLİR AMA BUSENEDE SÜPER LİGDE FENER ŞAMPİYON OLUR TÜRKİYE KUPASINIDA ALIR
FB söz konusu Avrupa kupaları olduğunda hep çok ümitli. Daha geçen sene şampiyonlar ligi finalini İstanbulda biz oynarız diye azmı konuşmadılar (: Sonuçta Olimpiyat stadında bir final oynadılar ama onunda skorunu herkes biliyor (:
Lig konusunda FB benim tek favorim... Çünkü ligimizin kalitesi ortada. Herkes rakip FB olunca abuk sabuk oynamaya başlıyor ve yenilgiye mahkum oluyorlar. Tabiiki başlangıç sizi yanıltmasın. FB hangi sene Gençlerden 6 puan almayı başarabildiki (:
Kupa konusunda FB kesinlikle bir yerlerde takılır. FB hiçbir zaman kupa takımı olmayı başaramadı. Bu gerçeği görmezden gelmek büyük bir yanlış olur. |
| BATU MERT |
İletim - 07/08/2005 : 17:35:37 ARKADASLAR FENRBAHÇE ÇOK ÜMİTLİ BELKİ İYİ BİR BAŞARI GÖSTERE BİLİR AMA BUSENEDE SÜPER LİGDE FENER ŞAMPİYON OLUR TÜRKİYE KUPASINIDA ALIR
|
| Diyuk |
İletim - 07/08/2005 : 13:36:16 gs tabiki |
| Erci-e@Hanzo |
İletim - 07/08/2005 : 02:12:08 Zaten penaltının önemi yok ts birazda maça ilgisiz ve korkak oyula başladı sonrasınıda aten herkez gördü. Rappier haklı. |
| Rappier |
İletim - 06/08/2005 : 15:51:24 Thakki1 dostum penaltı falan geç bunları yaa... Bende maçı izledim hakemin maça tesir edecek öyle çok büyük bir hatası olmadı hatta hakem için iyi bile denilebilirdi. Böyle bir rakibe yenilmenin faturasının çıkartılacağı en son kişi hakemdir. Hakem penaltı vermezse gol atarsın, golünü iptal ederse 2 tane daha atarsın... Yani hakemide yenerek eze eze maçı kazanırsın. Peki bizim takım bu dediklerimden hangisini yaptı ??? Sorarım sizlere Gökdeniz'in hangi önemli maçta yıldızlaştığını gördünüz ??? Avni Aker'deki maçta tek top ortalayabildi onuda Fatih gole çevirdi. Peki ama bunu maçı seyreden bizler görebilirken teknik direktör ne yapıyordu ?? Ben hayatımda TS'yi bu kadar çaresiz gördüğümü hatırlamıyorum. Bu takım Gökdeniz'e kaldıysa sonumuz hayır olsun.... |
|
|
|