AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 FenerBahçe Kadrosunu Kurun

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
infatex İletim - 18/08/2005 : 12:44:40
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
HighVoltage İletim - 17/12/2005 : 16:42:17
bence: VOLKAN
SERKAN/LUCIANO/ÖNDER/ÜMIT
AURELIO/APPIAH/ALEX(Olcan)/TUNCAY
ANELKA/SEMIH(Nobre)

Olcan Alexin alternatifidir.Alexin olmadığı zamanlarda dövünmenin anlamı yok, koy Olcanı çatır çatır oynasın.Nobre de her zaman olmamakla birlikte semihle değişerek oynayabilir.Çünkü nobre istikrarlı bir futbolcu değil.ara sıra oynatmakta yarar var.mesela form garfiği yükseldiğinde.
Daum dan bahsedecek olursak, gitmesi kesinlikle hata olur.ligde başarılı ancak avrupa için ayrı bi hoca almak gerekecek :) Geniş bakıcak olursak yabancı hocalar arasından ondan iyi türk futbolcularını tanıyan ve türk futbolunu tanıyan yoktur. ancak hala tecrübesiz. Aziz başkanda büyük bir sabırla bekliyor.bakalım ne olacak. Daum başka bir takıma gidipte o takımla avrupada basarılı olursa hiç şaşırmayın :) çünkü gereke tecrübeyi Fenerde kazanmış olacak.kısacası fener daum için çok karlı biyer, kesinlikle kebdi isteğiyle gitmez..
kalmer0 İletim - 17/12/2005 : 14:24:20
bence banko ALEX ANELKA VOLKAN SERKAN APPİAH LUCİANO her macta oynamalı
gerisinide DAUM yapsın
HEAKER İletim - 17/12/2005 : 14:07:19
O KADAR LAF ETTİNİZ ADAMA ADAM 2 SENE ÜST ÜSTE ŞAMPİYON YAPTI
TAKIM OLARAK
ÖNDER ÜMİT LUCİANO SERKAN AURELİO APPİAH ALEX ANELKA TUNCAY NOBRE VE EN ÖNEMLİSİ VOLKAN
nurettinki İletim - 16/10/2005 : 13:35:01
Bence de takım gayet iyi, acilen iyi Teknik Direktöre ihtiyaç var.
Ama iyi bir Teknik Direktör bulmadan Daum giderse takım bozulur ve Teknik Direktörsüz kalmaktansa Daum'la devam etmeyi (maalesef) tercih ederim.
Aziz başkana da hak vermek gerek, kimi getirdiyse olmadı, zırt pırt teknik direktör değiştirmek de çare değil.Sanırım Daum'un Teknik Direktör olarak pişmesini bekliyor.Aslında son maçlara bakarsak sanki hafif kızarmaya başladı...
zozerk İletim - 15/10/2005 : 14:22:39
bence general haklı daum gitsin kalanlar takır takır oynar ama anelkayla alex i tek geçerim

0.02 Snitz Forums 2000