AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Sizce Futbolu Kim Buldu?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
manga94 İletim - 31/08/2005 : 23:35:13
sizce futbolu kim buldu
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
inter_23 İletim - 05/09/2005 : 00:33:39
arkaları modern futbolu ingilizler(Britanyalılar)buldu.
manga94 İletim - 04/09/2005 : 20:12:25
galiba bende warriorofthrall ın dediğini doğruluyorum
WarriorofThrall İletim - 04/09/2005 : 11:13:42
Tamam diyorum sana iste o haline İngilizler getirdi. Dediğin ilgi çekmekiçin uydurulmuş bir efsane senin dediğinin bir değişik formunu 20. yüzyılda Türkiye'de yobazlar söyliyormuş
R_Van Der VAARTTT İletim - 03/09/2005 : 23:32:49
alıntı:
WarriorofThrall tarafından yazılan:

alıntı:
[i]i]

Ya bunlar hep hurafe futbol ilk çinde görülmüştür ama bu günkü haliyle ilk ingilizler oynamıştır

Futbol bugünkü haliyle kesinlikle 18.YY'da oynanmaya başlanmıştır çünkü daha öncesinde futbol topu 3 direk arasından geçirmek değil adamı sakatlamaktan ibaretti adam gibi kurallar ancak 19.YY sonunda getirildi yanlış hatırlamıyorsam o kuralların adı "Cambridge Kuralları"idi.
WarriorofThrall İletim - 02/09/2005 : 00:14:39
alıntı:
R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:

Sanırım bir savaşta bulunmuş.14.YY'de Saksonlar Vikingleri yendiğinde bir Viking askerinin kellesi ellerinde kalmış.Bu kelleye ne yapacaklarına karar verememişler ve en sonunda onu tekmelemeye karar vermişler.Hain Futbol adlı kitapta okumuştum ama sanırım yazdıklarımızın hiçbirinin kanıtı yok

Ya bunlar hep hurafe futbol ilk çinde görülmüştür ama bu günkü haliyle ilk ingilizler oynamıştır Krondor'un söylediği gibi bir olayı ben de okudum bu şunu gösteriyor bir topa tekme atarak oynamak öyle cazip gelmişki iki millet te birbirinden habersiz bu oyunu bulmuş şimdi tam hatırlamıyorum ama Fen de de bir kural'ı birbirinden habersiz iki kişi ayrı ayarı bulmuştu

0.03 Snitz Forums 2000