AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe maçımız İnönü'de değil!!!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Karakartal312 İletim - 09/09/2005 : 17:59:57
Federasyon Beşiktaş'a bir maçlık saha kapatma cezası verdi.
Diyarbakırspor ile oynanan lig maçı tüm sporseverlerin televizyonlardan izlediği gibi, sportmence geçti ve 90 dakika en ufak bir olay olmadı, ancak maç sonundaki olaylar bahane edilerek PFDK tarafından Beşiktaş'a hukuka aykırı ve kasıtlı olarak saha kapatma cezası verildi.
Beşiktaş'ın önünü kesmeye çalışanlara gereken cevabın Beşiktaş ve onurlu futbolcuları tarafından sahada verilecektir.

Şimdi söyleyin bakalım Fenerbahçe maçının İnönü'de oynanmaması fark atmamızı engeller mi?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
airqss İletim - 18/09/2005 : 18:58:27
KARAKARTAL312 kardeşim bana demişsinki;
(Bak airgss bi konuda tam bilgin olmadan konuşmayacaksın. Bir kişi vurulmuş ister özel maçta olsun, ister Şampiyonlar Ligi final maçında olsun farkeder mi? Adam vurulmuş. Ceza verilmesi gayet doğaldır. Hatta o ceza az bile. Federasyon olayla ilgili incelemeleri yapar, kararını verir.)
PEKİ BİLGİLİ KARDEŞİM BANA ŞİMDİ CEVAP VEREBİLİRMİSİN KİMİN YAPTIĞI NE İÇİN YAPTIĞI VE NASIL YAPTIĞI BİR TÜRLÜ BULUNAMAYAN TÜM MAÇ KASETLERİ İZLENDİĞİ HALDE HATTA VE HATTA YANINDA DURAN 87 KİŞİ SORGUYA ÇEKİLDİĞİ HALDE BİR TÜRLÜ VURULMASI GÖRÜLMEYİP ANLAŞILAMAYAN BU KİŞİNİN OLAYINDA HALA OLAYI ÇÖZEMEMİŞ VE NET BİR KARAR ÇIKARAMAMIŞ FEDARASYON NASIL OLUYORDA FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ'NE SAHA KAPAMA CEZASI VERİRKEN BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜNE BİR CEZA VEREMİYOR???? BU ARADA EVRAKLARINIZ KARAR KURULUNA YETİŞTİRİLEMEDİĞİ İÇİN ŞU AN CEZA ALMADINIZ EVRAKLARINIZ TESLİM EDİLİNCE ACABA NE OLACAK
Karakartal312 İletim - 16/09/2005 : 19:32:36
Bak airgss bi konuda tam bilgin olmadan konuşmayacaksın. Bir kişi vurulmuş ister özel maçta olsun, ister Şampiyonlar Ligi final maçında olsun farkeder mi? Adam vurulmuş. Ceza verilmesi gayet doğaldır. Hatta o ceza az bile. Federasyon olayla ilgili incelemeleri yapar, kararını verir. Federasyon başkanı Yıldırım Demirören'in amcaoğlu da değil. Ne demek BEŞİKTAŞ a cezayı veremedi. Ceza vermesi için sebep göremedi. Maç sonundaki olaylar bahane edildi ve Beşiktaşa hukuka aykırı olarak ceza verilmişti ve Beşiktaş'ın yaptığı başvuru incelenip hatalı karar verdiklerini anladılar. Fener stadındaki olayla bu aynı şey değil.
airqss İletim - 15/09/2005 : 13:09:37
[navy][/na
ADELET BU MU OLUYOR;
FB SAHASININDAKİ İLK MAÇINI( ÖZEL BİR MAÇTA OLDUĞU HALDE ) KİMİN YAPTIĞI BELLİ OLMAYAN DIŞARDA VURULMUŞ VE SONRA STADA GİRMİŞ OLABİLECEK BİR KİŞİ YÜZÜNDEN SEYİRCİSİZ OYNATAN FEDERASYON NEDEN BJK TAŞA AYNI CEZAYI VEREMEDİ ?????
Karakartal312 İletim - 14/09/2005 : 15:12:06
Ve beklenen oldu. Tahkim Kurulu, Beşiktaş'a verilen bir maç saha kapatma cezasını kaldırdı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Diyarbakırspor maçı sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle 1 maç saha kapatma cezası verilen Beşiktaş'ın saha kapatma cezasını, 65 bin YTL para cezasına çevirdi. Kurul ayrıca, Beşiktaşlı futbolcu Okan Buruk'un 3 maç oynamama cezasını 2 maça indirirken, aldığı 5 bin YTL para cezasını da kaldırdı.
Ee maç İnönü de. Artık her şey oyuncularımıza bağlı.
Evil İletim - 12/09/2005 : 15:46:45
derbilerde hiç bir şey belli olmaz top yuvarlaktır:)

0.03 Snitz Forums 2000