|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| djocny |
İletim - 13/02/2006 : 10:20:03 Arkadaşlar herkes soruyor ya smaç yarışmasına niye T-Mac Vince Carter Kevın Garnett gibi isimler katılmıyor diye işte cevabı adı üstünde Rising Star Slam Dunk yani yükselen yıldızlar smaç yarışması. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| fatih52 |
İletim - 20/02/2006 : 13:47:33 Kobe ve Lebronun oyun stilini değiştirdiği maç olmuştur özellikle Lebron beni çok şaşırttı.Ayrıca maçtan son 1.5 dakika hariç hiç bir şey anlamadım bi tane spektaküler smaç yok. Tek tesellimiz Shaq oldu.Serbest atışta kendine süper bi asist yapıp müthiş bir alleyop yaptı.:) |
| djocny |
İletim - 20/02/2006 : 10:53:43 http://www.slamdunk.ru/video/allstars2006/2006_asg_dunk_contest_complete.rar işte alın size slam dunk 2006 video 96 mb. |
| mj |
İletim - 20/02/2006 : 09:13:29 gerçekten geçen seneki gibi değildi ama iyi bir maçtı.MVP lebron da bence hak ettihini koparıp aldı... smaç yarışmasınada ben takıdım kaldım vallahi 1.75 lik çekirge nasıl sıçrıyor oyle ya.kıskandım vallahi. benim boyum 1.79 ancak potaya topu vurabiliyorum.adam brde panyadan seken topa bacak arası yapıyor.yyuuuhhhh dedim kendi kendime..:D:D:D:D |
| wolverine |
İletim - 20/02/2006 : 06:45:13 eveeeet arkadaşlar doğu kazandı bu benim için çok iyiydi mvp yi lebron aldı ama ondan başka hakedenlerde vardı billups doğuyu tekrar oyuna döndürdü lebron egoist davrandı bence wade ise iyi bir oyun sergiledi ve arenasada haksızlık yapıldı bence çok az süre aldı
batı ise bana felaket geldi skorer olarak t-mac i seçmişler t-mac de görevini yaptı fakat tony parker batının yenilmesinde resmen rol oynadı çok fazla top kaybı yaptı garnett da pek iyi değildi kobe zaten sayı için değil asist yapmak için çıkmıştı sahaya
doğuda detroitliler ilk yarı doğuyu düşürdükleri gibi 2. yarıda öyle yükselttiler
|
| fatih52 |
İletim - 19/02/2006 : 21:49:09 Sen bakma Kobe'nin soğuk durduğuna soğuk başlar 81 atar o.:) |
|
|
|