|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| R_Van Der VAARTTT |
İletim - 10/06/2006 : 15:18:02 Yeni kurallara göre artık NBA Draft'ine liseli giremeyecek.Bu yüzden Greg Oden, Kevin Durrant, Theadauss Young gibi süperyıldız potansiyelli liselileri büyük ihtimalle seneye göreceğiz.
Ama bu seneye dönelim.Bu seneki draft cılız sayılabilir.Ama 60 sıradan seçilecek taş gibi görev adamları var.Joakim Noah seneye girmeye karar verdi.Ama yine de draftte Swift comperation olarak gösterilen Tyrus Thomas, Texas'tan açık sahayı seven LaMarcus Aldridge, Euroleague'den tanıyanlar bilir, sağlam dış şutu olan, savunmada ayakları hızlı, drive ederken darbelerden az etkilenen, en az Smodis olabilecek Andrea Bargnani gibi 4 numaralar var.Ayrıca, herhangi bir takıma geldiği anda hemen katkı yapabilecek Sheldon Williams, takım arkadaşı, süper şutör J.j Redick, Universiade'de çok fazla izlediğimiz Randy Foye ve NCAA sayı kralı, inanılmaz tutkulu ve hırslı olan Gonzaga'lı Adam Morrison var bu draftte.İlk sıra Toronto'nun.Büyük ihtimalle, LaMarcus-Bosh ikilisi kurmak isteyecekler.Aldridge'i seçmeleri muhtemel. |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| fatih52 |
İletim - 01/07/2006 : 16:09:10 J.j Redick 11.sıradan seçilmesine şaşırdım, açıkçası biraz izleme fırsatı buldum sağlam bir şutör,Minnesota'nın seçmemesine de şaşırdım Wally Szczerbiak'ın yerini de doldurabilirdi.(Şutör açısından.) |
| R_Van Der VAARTTT |
İletim - 01/07/2006 : 15:33:06 Takaslardan sonra son duruma www.nbadraft.net ten bakabilirsiniz.
İlk 10 sıra hakkında ğpek bir şey söylemeyeceğim, sezon devam ettikçe kimin kazançlı çıktığı belli olur.Ama Memphis, bir daha silip süpürülmez.Gay'i seçtiler. |
|
|
|