|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| R_Van Der VAARTTT |
İletim - 09/07/2006 : 15:26:53 Arkadaşlar, bu konuda NBA'de gerçekleşen son gelişmeleri yorumlayabiliriz ..
Yeni değil, ama bu sene free agent olan Ben Wallace Chicago ile, Naz'r Mohammed Detroit ile, Peja Stojakovic ise NOK ile anlaştı.Wade, Miami'yle yeni sözleşme imzaladı, LeBron da resmi olarak açıklanmasa da imzayı attı.Draft sonrası takasta, Shane Battier Houston'a, Swift-Gay ikili Memphis'e gittiler.Fisher da McLeod, Owens ve Devin Brown karşılığında Utah'a gitti.(henüz sitesinden tam anlamıyla açıklama gelmemesine rağmen)T.J Ford, Toronto'ya Charlie Villenauva karşılığında gitti.Ve yine Raptors, pivotu olmayan San Antonio'dan Rasho'yu aldı ve karşılığında Matt Bonner ve bu sene free agent olacak Eric Williams'ı verdi.San Antonio'dan mükemmel hamle, ama şu an pivotları yok. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Tony_P@rker |
İletim - 13/08/2006 : 23:17:21 Ahaha  |
| R_Van Der VAARTTT |
İletim - 13/08/2006 : 21:57:54 Kim Cleveland'dan ayrıldı, Lebron hala Cleveland'da. |
| Homer j |
İletim - 13/08/2006 : 17:22:45 cleveland'tan niye ayrıldıki lebron ah... ahhh
|
| fatih52 |
İletim - 10/08/2006 : 13:57:41 San Antonia Spurs pivot sıkıntısını FRANCISCO ELSON ile çözmeyi düşünüyor sanırım ki sözleşme imzaladı. 4.9 sayı ve 4.7 ribaunt geçen sezon ki istatistikleri + kariyerinde ki en iyi istatistikleri. Heralde bizim David'den sonra düzgün bir pivotumuz olamıcak:( |
| Kyoshi |
İletim - 01/08/2006 : 23:31:15 alıntı: fatih52 tarafından yazılan:
http://www.kepfeltoltes.hu/050824/kevin_garnett_-_lakers.jpg Nasıl yakışmış mı? :)
Sen takası gerçekleştirmişsin bile..Çok yakışmış..
Yeni bilgiler için teşekkürler R_Van Der VAARTTT... |
|
|
|