AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 Avrupa Ümitler Şampiyonası

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
R_Van Der VAARTTT İletim - 15/07/2006 : 16:12:30
Dünkü maçta zayıf Almanya'ya 38 sayı fark attık.Bugün ise 20:30'da kuvvetli Fransa'yla maçımız var.İlk beşimiz büyük ihtimalle Hakan-Cenk-Ersan-Semih-Oğuz şeklinde olacak.Penetreci Fransızlara karşı alan savunması yaparsak büyük iş yaparız diye düşünüyorum.Cisse gibi atletlere açık alan vermemek şart.Şampiyona'nın en büyük favorisi olarak bir rehavet yok üzerimizde, aksine Almanya gibi bir takıma karşı bile savunmada çok istekli oynuyoruz.Rusya, en son baktığımda Almanya'yı 40-13 yeniyordu, ama doğruları yaparsak Rusya'yı yine farkla yenebileceğimizi düşünüyorum.

Dalgınlığıma gelmiş, çok özür dilerim, Avrupa yerine Dünya yazmışım ..
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
HighVoltage İletim - 24/07/2006 : 01:04:33
Evet, yine ikincilik :( Ama çok zevkli bir maç oldu.Şampiyona boyunca izlediğim tek maç olmasına rağmen gençlerin gelecek için umut vadettiği düşüncesindeyim.
fatih52 İletim - 23/07/2006 : 22:21:52
Yok kardeşim bizim kaderimiz de var ikinci olmak,kıramadık şu şeytanın bacağını, olsun yine de tebrik ediyorum takımımızı sonuçta Avrupa ikincisi olduk,Sırpları da tebrik ediyorum. :(
R_Van Der VAARTTT İletim - 23/07/2006 : 20:09:21
Sırbistan-Türkiye maçı 15-20 dakikaya başlayacak.Unutanlara duyurulur.

Evet çok kötü oynadığımız ilk yarıyı Semih'in el üstünden turnikesiyle sadece 4 sayı geride kapattık(5 de olabilir unuttum).Mükemmel savunma yapmamıza rağmen, ilk çeyreğin sonlarında ve ikinci çeyreğin başlarında hücumda çok kötüydük, özellikle yarısaha hücum maçlarında bize gerekli olan Oğuz çok kötü bugün, Cenk de beklenen düzeyde değil.Acilen serbest atışlarımızı düzeltmemiz, boş şutları da sokmamız lazım yoksa maçı kaybederiz.Ve ilk yarıda yaptığımız savunmaya kesinlikle devam etmeli, gardlarına her zaman ikili sıkıştırmalar yapmalıyız, sıkıştırmadan ayrıldıktan sonra savunmada dengeyi çok iyi sağlıyoruz çünkü.Hakan ve Cenk de penetreleriyle Sırp savunmasını yarmalı, boştaki Semih, Oğuz ve üçlük genellikle üçlük çizgisinin oralarda bekleyen Serhat ve Ersan'ı bulmalılar.Bu arada Semih'in de mükemmel oynadığını söyleyebilirim.Kazanacaz şu maçı !!

edit:kaybettik.bazı bölümlerde öne geçmemize rağmen tutunamadık.olsun iyi mücadele ettik.sırplar da iyi oynadı, tebrikler.
R_Van Der VAARTTT İletim - 22/07/2006 : 23:59:01
Slovenya'yı farklı bir skorla mağlup edip finale çıktık.Maçımız Sırbistan'la, işimiz çok zor.Maçı yarı-saha düellosuna çevirmemeliyiz, yoksa ekolleri bir kez daha ortaya çıkar, olağanüstü paslaşıyorlar set hücumlarında.
tolga1907 İletim - 22/07/2006 : 12:54:46
bu gün yarı final var.saat 20:00da ntv'den naklen izliyebilirsiniz.

0.03 Snitz Forums 2000