AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 Jordan ın Velihatı...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
berkay533 İletim - 22/01/2005 : 10:40:44
Bencce Jordan ın velihatı var.lebron James olabilir ama benim tercihim t-mac super bir basketci.kobe de olabilir ama degil...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
R_Van Der VAARTTT İletim - 15/05/2005 : 14:32:19
kalem-traş kardeş, sana katılıyorum, bu çocuk Magic-MJ karışımı gibi bir şey ve daha 2.sezonunda 25-7-7 istatistik tutturuyorsa 2-3 yıla kalmaz Triple Double istatistik yapar.Oscar Robertson yapmıştı bunu.Adeta sayı makinesi olan, atletik, şutu kötü olmayan, saha görüşü en üst düzeyde olan, 2.sezonunda inanılmaz istatistik yapıp 19 yaşında olan bir Kısa Forvet bunu yapar, bu kendi elinde ...

alıntı:
--------------------------------------------------------------------------------
yunuslacin tarafından yazılan:

Benim basketbolla fazla ilgim yoktur.
Merak ettiğim bişey var.
Hani reklamda bu lebron James sahanın bi başından diğer potaya basket atıyo ya, o gerçek mi?
Yoksa bi göz aldatmacası mı?

--------------------------------------------------------------------------------

Ben biliyorum, CNN Türk'te kamera arkasını izledim.LeBron top yukarı atıyor ve yukarıdan biri(top ipe bağlı)ipi kullanarak topu potaya sokuyor.Hikaye bu ...
DeMoN_HuNtEr İletim - 15/05/2005 : 13:30:10
t-mac kobe falan diosunuz ama hiçbiri 25-7-7 ortalamasını tutturmuş değil. lebron 4-5 sene sonra gelmiş geçmiş en iyi basketçi olacak. jordan dan da iyi olacak. fakat daha ham. yetişince süper olacak.
the shadow İletim - 06/04/2005 : 17:41:12
Le bron james gerek yaşı gerek yetenekleriyle en büyük aday bence. sadece atmıyo,ribaund alıyo asist yapıyo komple bi oyuncu fiziğide süper..
fatih52 İletim - 06/04/2005 : 15:55:22
teşekkürler aarkadaşlar önerilerinizi dikkate alıcam
Himanchig İletim - 05/04/2005 : 22:31:14
Gerçekten de doğru söylüyorlar . Bi süratle gidiyor . İlk başlarda çok ileti yazarsan sonraları sıkılmaya başlıyorsun ve konu kalmıyor . Ciddi olarak söylüyorum fazla ileti atmayın yoksa bıkıyorsunuz

0.03 Snitz Forums 2000