|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Evil |
İletim - 08/03/2005 : 12:19:21 ABD Profesyonel Basketbol Ligi NBA’de, Batı Konferansı Kuzeybatı Grubu’nda son sırada bulunan Utah Jazz, deplasmanda San Antonio Spurs’a 101-94 yenildi. Jazz’da Mehmet Okur, yedekler arasından katıldığı ve 30 dakika forma giydiği karşılaşmada 14 sayı, 7 ribaunt ve 2 asistlik performans sergiledi. Okur, 2 sayılık atışlarda 10’da 6, serbest atışlarda ise 2’de 2 isabet yakalarken, 1 kez denediği 3 sayılık atışta başarılı olamadı. Tim Duncan’ın sakatlanarak terk ettiği mücadelede Bruce Bowen 18, Fransız yıldız Tony Parker ise 14 sayıyla karşılaşmayı tamamladı ve takımlarının 46. galibiyetine katkı sağladı.
|
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Karakartal312 |
İletim - 11/06/2005 : 15:03:12 Kerem Avrupa Karması'nda Ülkerspor'un başarılı oyun kurucusu Kerem Tunçeri, ünlü hakem Danko Radic'in jübile maçı için Avrupa Karması'na çağrıldı.
Kerem Tunçeri, Hırvat Basketbol Federasyonu'nun organize ettiği, Euroleague'in ünlü hakemlerinden Radic'in 26 Haziran'da Zagrep'te yapılacak jübile maçında, Hırvatistan'a karşı Avrupa Karması formasını giyecek.
|
| Dodo |
İletim - 22/04/2005 : 17:35:52 NBA'de normal sezonun 82 maçlık maratonu tamamlanırken;
NBA'in en iyi şutörü sayılan Reggie Miller, Indiana'daki son maçını Chicago'ya karşı 85-83'lük galibiyetle bitirdi ve jubile yaptı.
Kobe'li Lakers ise Playoff'lara kalamayarak seyircilerini üzdü. |
| R_Van Der VAARTTT |
İletim - 21/04/2005 : 19:25:12 Utah'ın playoff'a kalkma ihtimali aylar öncesinden bitmişti.
New Jersey Boston'u yenerek 8.sıradan playofflara girmeye hak kazandı.Cleveland'la NJN şu an 42-40 derecelerde ve sezonda bitti.R-Jeff Playofflarda dönüyor, hadi hayırlısı ...
Golden State'de Utah'ı yenerkem Memo 16 sayı 6 rib. lik performans sergiledi. |
| Evil |
İletim - 21/04/2005 : 14:55:02 okur son maçlarda baya iyi oynamaya başladı ama Utah ın playoff lara kalma ihtimali bitmiş |
| Karakartal312 |
İletim - 15/04/2005 : 18:48:33 ABD Profesyonel Basketbol Ligi'ne (NBA) bu sabaha karşı oynanan karşılaşmada Utah Jazz, sahasında Batı Konferansı Güneybatı Grubu'nda liderliği garantileyen San Antonio Spurs'u, Mehmet Okur'un iyi oyunuyla 93-91 yenmeyi başardı. Maça ilk 5'te başlayan ve 42 dakika forma giyen Mehmet Okur, 25 sayı, 16 ribaunt ve 4 asistle "double double" yaparak takımının en skorer oyuncusu oldu. |
|
|
|