AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 BJK-Efes Final

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
R_Van Der VAARTTT İletim - 05/06/2005 : 16:44:26
Az önce biten maçta El-Amin'in kötü savunması ve hücumu, haluk'un salladığı tuğlalar ve varda'nın kaprisleri yüzünden alınabilecek bir maçı kaybedip 30 yıl aradan sonra bir ilke imza atamadık.3-1 Efes'in galibiyetiyle sonuçlanan seri hakkındaki yorumlarımızı paylaşalım ...

TEBRİKLER EFES PİLSEN !!!
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Leg0l4s İletim - 08/06/2005 : 09:37:36
Beşiktaş'ın pek umudu kalmasa bile taraftarının salonu doldurması güzeldi. Bende Beşiktaşlılar arasında yerimi aldım. Buraya kadar herşey güzeldi.

Beşiktaş taraftarının ateşini hepimiz biliriz. Futbola ilgisi olan bile basketbol maçlarını futbol maçı gibi takip eder. Akatlar'da gördüğüm güzelliği Abdi İpekçi'de göremedim. Bazı taraftarlara stadyumla salon arasındaki farkı öğretmek lazım. Küfüründen pet şişesine kadar hiçbirşey eksik kalmadı BJK tribününde.

Önce gelelim Efes Kızları'na. Yaptıkları dansta Efes bayrağı açtılar. Bu onların en büyük hakkı. Sonuçta BJK kendi salonunda değil. Ama bayrak açıldığında taraftar kendini kaybetti. Tamam sinirlenebilirsiniz ama atılan sular, pet şişeler hem zemini, hem oyunculara, hem de Efes Kızları'na zarar verdi. Kızlar gösterisini bitirdikten sonra onlara edilen küfürlere hiç anlam veremedim.

Ayrıca oyunun farklı zamanlarında atılan pet şişelerde oyunu oldukça soğuttu. BJK farkı 4'e kadar indirmesine rağmen taraftar bazı hakem kararlarında pet şişe yağdırarak kendi takımlarının temposunu kesti.

Ama BJK o gün hem Efes, hem hakemlerle hem de polislerle mücadele etti. Halemler hakkında aklımda kalan yanlış hatırlamıyorsam Alper çok güzel bi bilek hareketi yaparak ayağıyla topu önüne almıştı ve hakemler buna göz yumdu. Yerde serili olan BJK bayrağına polisin basması ama yüzlerce kişinin çekil demesine rağmen polisin anlamaması ve sonucunda durumu farkedip çekildikten sonra "-ne olucak ondan ya" gibisinden bi tavır sergilemesinden dolayı bu konuda BJK taraftarına hak veriyorum.

Maça bakarsak Varda olmamasına rağmen BJK iyi dayandı. El-Amin sakatlanması da çok büyük şanssızlıktı.

Sonuç olarak BJK tribünü yerine Efes tribününde olmayı çok istedim. Ama bazı taraftarıların yaptıklarını tüm taraftara bağlamamak lazım tabiki de. Yıllardır süren Efes-Ülker serisini bitiren BJK'ye teşekkür ediyorum. Gelecek sezon için GS, FB ve BJK'ye başarılar...
R_Van Der VAARTTT İletim - 07/06/2005 : 17:27:18
Haberlere göre Varda'yı kovduk.Çok ince bir potaaltımız oldu Ellis veya Nedim'den birisi 5 oynayamaz.Eren Beyaz bile ilk 5'te maç başlayabilir bugün ... 3 maçı üstüste kazanmamız imkansız gibi ...
DeMoN_HuNtEr İletim - 07/06/2005 : 09:38:01
seri bu duruma gelmişken 1000% Efes alır. beşiktaş ın hiç şansı yok
cool_einstein İletim - 07/06/2005 : 00:01:33
efesin adı var ya ne beşiktaşı
ülkeri şans eseri yendiler zaten
Soldier İletim - 06/06/2005 : 23:09:48
Efes Pilsen şampiyon olur.

0.03 Snitz Forums 2000