|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Erci-e@Hanzo |
İletim - 14/06/2005 : 15:29:26 Beyle bir tamın Koçu olsaydınız nba'de,hangi yıldızları alırdınız.. Favorim kevin garnett ve stephon marbury...... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Dodo |
İletim - 16/06/2005 : 17:44:08 alıntı: Erci-e@Hanzo tarafından yazılan:
Pardon Yanlış yazmışım oraya richard hamilton bir şeyde şampiyom olmuştu neyse işte onu belirtmek istedim zannedersem oda bir smaç yarışmasıydı...
Detroit Pistons ve dolayısıyla RIP geçen yıl Playoffs Şampiyonu olmuşlardı. |
| R_Van Der VAARTTT |
İletim - 16/06/2005 : 17:30:00 alıntı: Dodo tarafından yazılan:
Ağabeylerim, kardeşlerim. AI dir, Ray Ray dir, J-Rich tir anladıkta RIP nerden çıkıyo yaw? Tabii sizin zevkinize karışmak istemem ama Richard Hamilton NBA'de bir ilk 100 yapılsa zor girebilecek bir oyuncu. Belirttiğimiz oyuncularla alakası yok.
NOT: Detroitli olmama rağmen bunları söylüyorum. RIP bi AI, J-Rich veya Ray Ray asla olamaz.
Ama bu oynatacağı sisteme bağlı.Mesela Hamilton Utah'ta büyük iş yapar, çünkü onların oyununun ana felsefesi 2 numaralı oyuncunun Screen'lerde çıkıp 2'lik sallaması.Fakat aynı Rip San Antonio'da birşey yapamaz. |
| Erci-e@Hanzo |
İletim - 16/06/2005 : 17:07:17 Pardon Yanlış yazmışım oraya richard hamilton bir şeyde şampiyom olmuştu neyse işte onu belirtmek istedim zannedersem oda bir smaç yarışmasıydı... |
| Dodo |
İletim - 15/06/2005 : 23:58:10 Ağabeylerim, kardeşlerim. AI dir, Ray Ray dir, J-Rich tir anladıkta RIP nerden çıkıyo yaw? Tabii sizin zevkinize karışmak istemem ama Richard Hamilton NBA'de bir ilk 100 yapılsa zor girebilecek bir oyuncu. Belirttiğimiz oyuncularla alakası yok.
NOT: Detroitli olmama rağmen bunları söylüyorum. RIP bi AI, J-Rich veya Ray Ray asla olamaz. |
| Jeta |
İletim - 15/06/2005 : 23:30:39 A.iverson,ray allen,richard hamilton,jason richartson.........(ve daha bir sürü) |
|
|
|