|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| numlock1990 |
İletim - 17/06/2005 : 20:28:02 Sizce tekniği iyi olan oyuncular la fiziği iyi olan oyuncular birer takıma toplansalar hangi takım yener.Yani tenik mi yener fizik mi???BENCE TEKNİK... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| inter_23 |
İletim - 17/08/2005 : 11:21:04 Teknik genelde ağır basar ama fiziğinde ağır bastığı spor dalları vardır. Mesela;Amerikan futbolu,buz hokeyi,atletizm(dayanıklılık o da fiziğe girer)cirit amtma,gülle atma Vs.vs. anlayacağınız fizikte teknik kadar önemli |
| numlock1990 |
İletim - 17/08/2005 : 08:43:40 bay kusadam sizin demenizle de konuya el atılmamazlık olmaz ok bunu iyi kavrayın hem siz kimsenin düşüncelerine karışamazsınız burası özgür bir site senin düşüncen varsa bana karışmadan düşüncelerini ortaya sür ok
|
| sergey |
İletim - 11/08/2005 : 17:19:28 Tabi teknik ama yanında fizikde olması lazım. |
| Goquay |
İletim - 11/08/2005 : 14:53:02 Tabiki teknik yener İverson ila S.O'neal ı yan yana koy tamm iverson savunamaz ama hızyla teknigiyle daha iyi atak yapar benim düsüncem kısaca TEKNİK EZER GECER |
| kusadam |
İletim - 09/08/2005 : 00:21:38 ne chati yaaa :| sizin demenizle konuya el atılmaz veya kilitlenmez zaten dalganıza bakın.... ---------------------------------------------------------------------- bence teknik. örnek : tekerlekli sandalyede basketbol oynayan insanlar. başka bi örnek : kenyalı ayakkabısız koşan sporcular.(koşan koşucular demek aptalca bi tümleç olablirdi.dimi ama? )
|
|
|
|