AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 Duncan Haketti mi????

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Generalll İletim - 24/06/2005 : 11:32:18
Evet Duncan sizce Playoff MVP'si olmay1 haketti mi???Bence ondan önce bu odulu labilecek pek cok kisi vardi ama ona verdiler...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
R_Van Der VAARTTT İletim - 04/07/2005 : 00:29:20
1-NBA Tarihinde hem Yılın Çaylağı hem de Sezon MVP'si seçilen 2 oyuncu var.Tamam, tecrübesiz falab diosun ama bari bilgiyi doğru ver.(thegangsta'ya)

2-Finallerde takımı kazanamayıp MVP olan tek oyuncu var o da Jerry West ama o zamanlar ilk ödül verilmiş ona.(Dodo'ya)
thakki1 İletim - 03/07/2005 : 23:57:30
son çeyrekte 17 sayı atarsan ödülü hakedersin, bir dikkat gerektiren hususta şu, mvp olayı sezon playoff ve allstar olarak 3 kategoride veriliyor, bence en değerlisi sezon mvp si, oda Phoenix den steve nash,
dodo genel olarak mvp kazanan takıma veriler, bu all star dada böyledir final serisindede, etik olarakta böyle olması gerekiyor, bir adam yenik oldukları bir maçta 60 sayı atarsa belkiğ kendine bir faydası olabilir ama takımı kaybetmişse bu rekorda olsa hiçbirşeydir
fatih52 İletim - 02/07/2005 : 22:53:43
bence duncan herşeyi hak ediyor
adam spursun tarihine yön verdi sizce duncan olmasaydı,
spurs şampiyon olabilirmiydi şampiyonluğu bırak playofflara girebilirmiydi
bence giremezdi
Rappier İletim - 02/07/2005 : 16:59:19
Benim görüşüm 2 savunma takımının finalinin beklenenin çok gerisinde olduğudur. Hal böyle olunca en iyi savunmacıyıda en iyi oyuncu seçmek normaldir. Bana görede sahada bunu en fazla hakeden kişi kesinlikle Ginobili ama özellikle bir önceki maçtaki takım performansı bu ödülü kazanmasını engelledi. Yenildikleri maçta en diri oyuncu oydu ama takım arkadaşlarının performanssızlığı yüzünden çok başarılı bir maç çıkarma şansını kaybetti.
Dodo İletim - 02/07/2005 : 13:58:45
alıntı:
thakki1 tarafından yazılan:

duncan gibi adamsan ve beklentileri verebildinmi dersen hayır, biz jordanın tek başına bir maçı nasıl götürdüğünü seyrettik, onu geçin abdul jabbar denen adamın tek başına celtics i devirdiğinide gördük, halbuki larry bird ilk yıllarına ve kaybetmelerine rağmen mvp olmalıydı, çok uzak değil, iki sene öncenin all starında t mac i hatırlayın, nasıl kaybetmişti eğer kazanan takımdan biri seçilecekse mvp duncandır, bana göre billups tı, ama kazanan herzaman haklıdır

Ben de bilim, sanat ve kültür her dalına parmak basmış adam neden NBA'le ilgilenmiyo diye yakınıyodum..
Ben Ben Wallace'ın NBA olmasını istiyodum. Geçmiş yıllarda böyle birşey birkez yapılmış. Kazanamayan takımın oyuncusuna MVP ödülü verilmiş.. Bu nedenle çoğumuz MVP'nin kazanan takımın oyuncusuna verildiğini sanıyoruz. Ama öyle olmuyor. Uzun uzun anlatmaya gerek yok üstün bir perfonmans gösteren oyuncuya da veriyolar..
Duncan bekleneni veremedi. Ancak buna rağmen kendi takımının ve sahanın en iyi istatistiklerini yakalayan oyuncu oydu. Durum öyle olunca ve Duncan'ı final serisinde 3. MVP'liğini alan 3. oyuncu (sanırım..) yapmak uğruna onu MVP yaptılar.

0.01 Snitz Forums 2000