|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| DeMoN_HuNtEr |
İletim - 30/06/2005 : 11:43:41 Arkadaşlar ilk defa 2 Türk oyuncu aynı senede NBA draft inde seçildi.Ersan İlyasova ve Cenk Akyol. Ersan 36. sırada Milwaukee ye, Cenk te 59. sırada Atlanta ya seçiildi. İlgimi çeken nokta şu: ersan ında cenk inde !18! yaşında olmaları. 18 yaşında nba e adım atmak (bi türk oyuncu için) harika birşey... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| DeMoN_HuNtEr |
İletim - 05/07/2005 : 10:52:11 alıntı: R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:
alıntı: DeMoN_HuNtEr tarafından yazılan:
Arkadaşlar ilk defa 2 Türk oyuncu aynı senede NBA draft inde seçildi.Ersan İlyasova ve Cenk Akyol. Ersan 36. sırada Milwaukee ye, Cenk te 59. sırada Atlanta ya seçiildi. İlgimi çeken nokta şu: ersan ında cenk inde !18! yaşında olmaları. 18 yaşında nba e adım atmak (bi türk oyuncu için) harika birşey...
Ersan ve özellikle Cenk için 18 yaşında oynarlar diyorsan kesinlikle yanılıyorsun çünkü bu adamların tecrübe kAZAnması gerekir ersan direk giderse yeni milicic olur onun gerçek doğum tarihi 1984 fakat nüfüs kağıdında 1987 diye geçiyor o sizi yanıltmasın zaten NBA Draft'ine büyük ihtimalle 19 yaş sınırı getirilecek Cenk Akyol'un zaten gitmesi imkansız kendini sadece ABCD Camp'te gösteren bir oyuncu 59.sıradan seçiliyorsa ve 18 yaşındaysa kesinlikle TBL'de kalması ve EuroLeague'de tecrübe kazanması gerekir yeter ki Mahmudi ve Ergin Ataman biraz zaman versin oyuncularımıza ..
Lottery Picklere(ilk 13 sıra) gelince, bence Milwaukee'nin Bogut ve Atlanta'nın Marvin Williams seçimleri doğruydu çünkü Milwaukee'ye Vlade Divac tarzında bir oyuncu ve Atlanta'ya da 3 numara süperstar gerekiyordu.Utah yanlış hatırlamıyorsam Draft Gecesi'nde yaptığı bir takasla Portland'dan 3.sırayı kaptı ve bence hatalı bir seçimle Deron Williams'ı aldı yarısahada iyi bir oyunkurucu ama savunmada inanılmaz yavaş takıma katkı sağlayacağını düşünmüyorum pazarda hala Raymond Felton ve adamım Chris Paul dururken yanılıştı Deron'u almak.Boston Gerald Green'i havada kaptı ve draftin şanslı takımlarından biri oldu ve Boston GM'i The Truth'u göndereceğini açıklamış durumda fakat bunu başarabileceğini sanmıyorum.İlk 10 sırada seçilir denilen Litvanyalı Andriskevicius 44.sıraya kadar düştü ve Orlando tarafından draft edildi ama büyük bir ahmaklık ve gerizekalılık ile Cleveland'a bir hiç uğruna takas edildi yani ayağının ucuna kadar gelen fırsatı kaçırmış oldu.
Yine de Draft'in en şanslı takımı Portland'dır yapılan takasla müthiş savunmacı PG Jarrett Jack'i aldı oysa Jack'i Toronto'nun draft etmesi gerekiyordu çünkü Jack üniversitede Bosh'un kankasıydı ve Raptors GM'i süperstarlarını gelcek senelerde takımda tutması gerekiyordu ve Villanuva gibi şımarık 4 numaraya gerek yoktu öte yandan bu draft çok verimliydi ama 4 numaraların stili hiç mi hiç Duncan ve Garnett'e benzemiyor zaten ortada kaliteli 4 numara yoktu draft için genel düşüncelerim bu ..
bunu bende biliyorum tabii ki. hemen oynayacaklar da demedim. ama önemli olan bence "seçilebilmek" |
| R_Van Der VAARTTT |
İletim - 04/07/2005 : 00:14:09 Dediğim gibi;Deron'un hem yavaş olduğunun hem de kendine güveninin az olduğunun bir kanıtı da Raymond Felton'la birlikte yapılacak 1-e 1 Workout'a gitmemesidir.Felton, Deron'un aksine inanılmaz hızlı ve harika bir savunmacı. |
| DeMoN_HuNtEr |
İletim - 01/07/2005 : 12:32:16 Gerald green in, andrew bogut ın ve deron williams ın çok iyi olduğunu duydum. özellikle green t-mac fizikli biriymiş ve aynı derecede de yetenekliymiş. deron williams da yavaşmış ama yarı sahada çok iyi bi oyun kurucuymuş .. bakalım nolacak.....?.. |
| R_Van Der VAARTTT |
İletim - 30/06/2005 : 23:28:16 alıntı: DeMoN_HuNtEr tarafından yazılan:
Arkadaşlar ilk defa 2 Türk oyuncu aynı senede NBA draft inde seçildi.Ersan İlyasova ve Cenk Akyol. Ersan 36. sırada Milwaukee ye, Cenk te 59. sırada Atlanta ya seçiildi. İlgimi çeken nokta şu: ersan ında cenk inde !18! yaşında olmaları. 18 yaşında nba e adım atmak (bi türk oyuncu için) harika birşey...
Ersan ve özellikle Cenk için 18 yaşında oynarlar diyorsan kesinlikle yanılıyorsun çünkü bu adamların tecrübe kAZAnması gerekir ersan direk giderse yeni milicic olur onun gerçek doğum tarihi 1984 fakat nüfüs kağıdında 1987 diye geçiyor o sizi yanıltmasın zaten NBA Draft'ine büyük ihtimalle 19 yaş sınırı getirilecek Cenk Akyol'un zaten gitmesi imkansız kendini sadece ABCD Camp'te gösteren bir oyuncu 59.sıradan seçiliyorsa ve 18 yaşındaysa kesinlikle TBL'de kalması ve EuroLeague'de tecrübe kazanması gerekir yeter ki Mahmudi ve Ergin Ataman biraz zaman versin oyuncularımıza ..
Lottery Picklere(ilk 13 sıra) gelince, bence Milwaukee'nin Bogut ve Atlanta'nın Marvin Williams seçimleri doğruydu çünkü Milwaukee'ye Vlade Divac tarzında bir oyuncu ve Atlanta'ya da 3 numara süperstar gerekiyordu.Utah yanlış hatırlamıyorsam Draft Gecesi'nde yaptığı bir takasla Portland'dan 3.sırayı kaptı ve bence hatalı bir seçimle Deron Williams'ı aldı yarısahada iyi bir oyunkurucu ama savunmada inanılmaz yavaş takıma katkı sağlayacağını düşünmüyorum pazarda hala Raymond Felton ve adamım Chris Paul dururken yanılıştı Deron'u almak.Boston Gerald Green'i havada kaptı ve draftin şanslı takımlarından biri oldu ve Boston GM'i The Truth'u göndereceğini açıklamış durumda fakat bunu başarabileceğini sanmıyorum.İlk 10 sırada seçilir denilen Litvanyalı Andriskevicius 44.sıraya kadar düştü ve Orlando tarafından draft edildi ama büyük bir ahmaklık ve gerizekalılık ile Cleveland'a bir hiç uğruna takas edildi yani ayağının ucuna kadar gelen fırsatı kaçırmış oldu.
Yine de Draft'in en şanslı takımı Portland'dır yapılan takasla müthiş savunmacı PG Jarrett Jack'i aldı oysa Jack'i Toronto'nun draft etmesi gerekiyordu çünkü Jack üniversitede Bosh'un kankasıydı ve Raptors GM'i süperstarlarını gelcek senelerde takımda tutması gerekiyordu ve Villanuva gibi şımarık 4 numaraya gerek yoktu öte yandan bu draft çok verimliydi ama 4 numaraların stili hiç mi hiç Duncan ve Garnett'e benzemiyor zaten ortada kaliteli 4 numara yoktu draft için genel düşüncelerim bu .. |
| Dodo |
İletim - 30/06/2005 : 23:27:12 Dediğin doğru Draft'lar hiç belli olmaz. Bknz. Geçen yılın Draftı 2. sıra (Detroit Pistons) --> Darko :) |
|
|
|