|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| galatasaraycounter |
İletim - 07/09/2005 : 13:04:33 NBA'in En İyi Pivotu Kim?
bence shaqu |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| _ÇAĞLAR_ |
İletim - 17/02/2006 : 18:25:50 bence tabiki 'Ben Wallace' olmalıdır... |
| Uruk-Hai |
İletim - 30/01/2006 : 20:43:27 Dickembe Mutombo |
| Himanchig |
İletim - 18/01/2006 : 22:44:02 Bu tür konulardan sayamayacağım kadar çok var ama yine de cevaplıyalım ... Ne kadar saçma sapan fauller yapsa da,en kritik maçlarda faul atışlarını kaçırsa da tartışılmaz NBA'nın en iyi pivotu Shaq ama 2 senedir savunduğum gibi Shaq kadar hırslı ve güçlü fakat daha yeni draftlardan EMEKA OKAFOR da hiçe sayılmaz .... Ayrıca bunları da belirtmemde fayda var yakşalık 3,4 senedir Detroitliyim ve Ben Wallace'yi hepinizden çok daha iyi tanıdığıma bahse varım ki Ben Wallace gibi bir pivot asla 1.liği zorlayamaz.NBA'daki en iyi defanscı pivot olabilir,saygı duyuyorum,ama sayı konusunda Detroit'in başını ağrıtan çok büyük bi etken...Yao Ming ise,ona diyecek laf bulamıyorum,senelerdir NBA'da oynuyor ama hala bir çaylak gibi nazik ve bu nedenle de Shaq'la aynı seviyeye bile hiç gelemedi,gelemiyecek de ... |
| oyuncul adam |
İletim - 18/01/2006 : 22:39:08 shaq tabikide yaniii
|
| HEAKER |
İletim - 18/01/2006 : 18:29:39 alıntı: Generalll tarafından yazılan:
Shaq bunu tartışamazsınız bile...O kadar yıllık tecrübe...Ayrıca o koca vücüduda unutmamak laım....
KATILIYORUM |
|
|
|