AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Formula 1
 formula 1

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
tolga1907 İletim - 17/07/2006 : 18:08:41
evet formula 1 fransa gp'de geride kaldı.favoriniz kim?istanbul parka gidecek misiniz?kim ne olur?bunların cevaplarını almak istiyorum.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
tolga1907 İletim - 02/08/2006 : 16:21:16
ben raikoneni tutuyorum.ferrariler iyi gidiyor.ama yinede mcleren mercedes
_KibarCellad_ İletim - 01/08/2006 : 22:32:53
michelin kullanmaya devam etsin renault ilk 8 e giremiycek...alonso tutuyom ama kahroluyorum ya
R_Van Der VAARTTT İletim - 30/07/2006 : 16:45:46
Evet, Almanya GP'si bitti ve sıralama Schumi, Massa, Raikkonen, Button, Alonso, Fisichella, Trulli, Klien şeklinde oldu.Renault'un ise neden çuvalladığı ortada, kanat kuralını ihlal ettiler, sonra hemen bozdular sistemi uyanıklar, yoksa hakemler ceza verecekti.11 puan kaldı Schumi ile Alonso arasında, Schumi tüm yarışları kazansa ve Alonso hepsinde 2.olsa(ki puan alabileceğinden bile şüpheleniyorum) da Schumi şampiyon olacak.
HighVoltage İletim - 17/07/2006 : 22:18:47
Benim adamım Alonso.Gayet temkinli gidiyor.Birinci olmasa bile podyumda yer buluyor.Umarım bu sene de şampiyon olur.
R_Van Der VAARTTT İletim - 17/07/2006 : 21:46:24
Valla Schumacher yavaş yavaş geliyor söyleyeyim ... Ferrari'lerin performansı beni çok mutlu ediyor.

Montoya ise .. Kendini medyaya hırslı göstermek için saçmasapan şeyler yaptı, gider gazı kökler artık nascar'da, kazalar bekliyoruz kendisinden.Hırslı olmak aracı agresif kullanmak anlamına gelmez .. :)

0.03 Snitz Forums 2000