|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
BLACKBARON |
İletim - 06/08/2006 : 17:08:03 Alonso ve Schumacher'ın sıralama turlarındaki zamanlarına +2 saniye eklenince yarış heyecanı arttı(Kural ihlalleri yüzünden ceza aldılar)Yağmur da yağınca heyecan daha da arttı ama yarış dışı kaldılar.
Lastik sağlayıcısı Michelin,3 Michelin kullanıcısı pilotu podyuma çıkarmış oldu. Alonso ve Renault bu sezon ilk defa puan alamadı. Raikkonen'in şanssızlığı devam etti ve kaza yaparak yarış dışı kaldı(Liuzzi'ye çarptı) Honda ve Jenson Button ilk galibiyetlerini aldılar. BMW-Sauber ve Nick Heidfeld ilk sezonda podyuma çıktılar. Pedro de la Rosa kariyerindeki en iyi sonucu aldı.(2.'lik)
Renault teknikerleri Alonso'nun sağ arka lastiğini yerine iyi takamadığı için muhtemel 1.'liği yarış dışı kalarak kaybetti.(Bu sezon ilk defa yarış dışı kalmış oldu Alonso)
Michael Schumacher son 3 turda sorun yaşayarak pilotlar şampiyonası için gerekli olan kritik puanları kaçırdı.(Arabayı virajlarda döndüremiyordu çünkü direksiyon geometrisi bozulmuş olabilir.)
|
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
BLACKBARON |
İletim - 06/08/2006 : 18:14:16 Eğer Schumacher pit stop yapıp kuru lastikleri taktırsaydı 4. olacak ve 5 puan alıp Alonso'yla arasındaki farkı 6'ya indirecekti.Belki geçişin zor olmasından dolayı savunma yapmaya karar vermiştir.Ayrıca Robert Kubica ilk yarışında puan alan nadir pilotlardan oldu. |
R_Van Der VAARTTT |
İletim - 06/08/2006 : 17:25:02 Kafayı yedim zaten ... B.. vardı da 3 puan için pit-stop yapmadılar, intermit(buydu gliba)ve aşınmış lastiklerle kuru zeminde gidersen ölüme gidersin ... Ferrari'nin büyük mallığı yüzünden fark sabit kaldı ... Onun dışında çok heyecanlı bir yarıştı, zevkli geçti. |
|
|
|