AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Formula 1
 Ecclestone: 'F1, Schumacher'siz hayatta kalabilir'

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
BLACKBARON İletim - 09/08/2006 : 14:14:12
F1, bir pilottan daha popüler - Bernie Ecclestone, Formula 1'in 2006 sezonu sonunda tarihinin en başarılı pilotunu kaybedebileceği spekülasyonlarına cevap verdi. Tagblatt gazetesiyle mülakat yapan 75 yaşındaki F1 patronu, 1994'de Ayrton Senna'nın ölümünden sonra da F1'in, en büyük yıldızının kaybından telafisi mümkün olmayacak şekilde etkileneceği korkusunun yaşandığını hatırlattı.

Ecclestone, Yedi kez Dünya Şampiyonu olan ve bu yıl sonunda Ferrari ile sözleşmesi sona erecek Michael Schumacher'i ifade ederek "Ve Ayrton, Michael'dan daha popülerdi" diye konuştu. F1 patronu ayrıca, "Fakat biz yolumuza devam ettik. F1 1950'den beri hayatta ve bu sporun bir pilottan çok daha fazla popüler olduğunu düşünüyorum" dedi.

Birçok insanın hala Formula 1'in eski günlerinden ve eski pilotlarından bahsettiğine de değinen Ecclestone, "Bugün için biz çok daha profesyoneliz. Araçlar ise çok daha güvenli. Fakat insanların hala eski güzel günlerden bahsetmeye devam ediyorlar" diye konuştu.

Formual 1'in pit alanında para, kurallar ve siyasetin sürekli olarak konuşulmasından yana olmadığını belirten Ecclestone, F1 seyircilerinin daha iyi gösterilere layık olduğunu söyedi.

Ecclestone, "İstedikleri şey heyecanlı yarışlardır. Biz de onlar için işimizi iyi yapmak zorundayız. Ben bunun için çalışıyorum" diye konuştu.

0.03 Snitz Forums 2000