AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Formula 1
 Baba Schumacher: 'Schumi devam edecek'

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
BLACKBARON İletim - 11/08/2006 : 15:44:36
Michael Schumacher'in babası, Ferrari pilotu oğlunun bu sezon sonunda emekli olmayacağını söyleyerek, Alman pilotun kariyerine devam edeceğini savunanlara destek verdi. 60 yaşındaki Rolf Schumacher, Express gazetesine yaptığı açıklamada, gelecek ay Monza'da geleceğine ilişkin kararı açıklayacak olan Michael'ın "eldivenlerini çıkarıp çıkarmayacağına henüz karar vermediğini" belirtti.

Baba Schumacher, "Fakat iç güdülerim Michael'ın devam edeceğini söylüyor" dedi. Diğer oğlu Ralf hakkında sorulan bir soruya ise, "Onun için birşey diyemem" cevabını verdi. Açıklamalarına devam eden Schumacher, oğlunun artık eğlenemez duruma geldiğinde F1'i bırakacağını belirterek, "Eğer hala bu çocukları geçebiliyorum diyorsa, devam eder" dedi.

Baba Schumacher ayrıca, oğlunun tüm dünyada büyük bir izleyici kitlesi bulunduğu belirterek, "Michael Monza'da bırakıyorum derse, kesinlikle birçok insanı hayal kırıklığına uğratır" şeklinde konuştu.

Schumacher son olarak, "Fakat görüyorsunuz hayat devam ediyor... Formula 1'de bir Schumacher gider ama hala diğer Schumacher var..." dedi.

Türkiye F1

0.02 Snitz Forums 2000