AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Formula 1
 Lauda: "Michael'ın Hata Yapma Kredisi Bitti"

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
BLACKBARON İletim - 14/08/2006 : 14:30:32
Eski Formula 1 Dünya Şampiyonu ve RTL yorumcusu Niki Lauda, Ferrari Pilotu Michael Schumacher'in şampiyonluk için eline geçen en önemli fırsatı Macaristan'da elinin tersiyle ittiğini ve artık hata yapma kredisinin kalmadığını söyledi.

Alman Bild am Sonntag Gazetesine yaptığı açıklamada "Kafasını daha fazla kullansaydı şu an klasman liderinin sadece 5 veya 6 puan gerisindeydi. Ama artık tek bir hata yapma şansı kalmadı. Nasıl açıklarım bilemiyorum, ama tamamen beyinsiz biri olmadığı kesin. Başka türlü 7 kez Dünya Şampiyonu olamazdı. Ancak bazı zayıf tarafları olduğunu biliyorum ve bunun nedenini ise uzun süredir bulamıyorum" dedi.

37 yaşındaki Michael Schumacher'in kariyerindeki en büyük zaafının hiçbir şekilde hatasını kabul etmemesi olduğunu ve özellikle bu gibi durumlarda Takım Patronu Jean Todt'un kendisini koruduğunu belirten Lauda; "Kariyeri boyunca bu anlamsız ve saçma hatalardan birçok kez yaptı. Daha birkaç ay önce Monako'da yaptığı da aynıydı. Sporcuların, özellikle ferdi dallarda mücadele edenlerin, hatalarını kabul etmek ve bu hatalardan ders çıkartmayı öğrenmek zorundadır" dedi.

Padok F1

0.03 Snitz Forums 2000