AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Formula 1
 Villeneuve: 'Schumacher bir yalancı'

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
BLACKBARON İletim - 17/08/2006 : 18:24:03
Jacques Villeneuve, Michael Schumacher'in taraftarlarına ve diğer pilotlara yalan söyleyen biri olduğu iddiasında bulundu. 1997 F1 Dünya Şampiyonu Kanadalı pilot, F1 Racing dergisinde gelecek hafta yayınlanacak mülakatında, Schumacher'in gerçek bir kişiliğe sahip olmadığını ve emekli olduktan sonra çok kolay unutulacağını ileri sürdü.

Villeneuve, "Bence problem, onun gerçek kişiliğini asla görmemeniz. O bir yarışçı - bu yüzden başka bir şey değil - Kaskını çıkardığı gün, insanların onu unutacağı fikrindeyim. Onun tersine, Senna, asla unutulmayacak. Unutulmayacaklardan biri de James Dean. Çünkü genç yaşta geçirdiği kazada hayatını kaybetti, Tabi bu kadarla sınırlı değil. Michael'ın, bir Prost gibi, bir Mansell gibi insanların hafızasında güçlü ve uzun süre yaşayacağını hiç düşünmüyorum. Bu insanlar kahraman statüsünü kazandı. Michael bunu hiçbir zaman elde etmedi ve edemeyecek de..." dedi.

Schumacher'in; Alonso ve Raikkonen'in tur zamanlarını engellemek için Monaco'daki sıralama turlarının sonunda yaptığı blokajla gerçek kişiliğini sergilediğini inanan Villeneuve, "Michael, yaptığı pis hilelerden dolayı ve büyük bir insan olmadığı için gerçekten büyük bir şampiyon değil. Evet Senna da bazı dolaplar çevirmişti fakat çok daha kibarca ve dürüstçe yaptı. Senna, 1990'da Suzuka'da Prost'u yarış dışı bırakmıştı (aracını Prost'un üzerine kırmış her iki pilot da yarış dışı kalmıştı) fakat bunu yapacağını yarış öncesinde de söylemişti" diye konuştu.

Villeneuve ayrıca, "Michael'a baktığımızda, gülünç bir şekilde hala Monaco'da masum olduğunda ısrar ediyor. Senna ise ne yapmıştı: 'Evet yaptım. Fakat yarış öncesinde de size bunu yapacağımı söylemiştim" demişti. İşte Michael'ın Monaco'da, (1997'de) Jerez'de ve (Damon Hill'le tartışmalı bir şekilde çarpıştığı 1994'de) Adelaide'de yaptıklarından farkı burada. Senna taraftarlarına yalan söylemedi. Fakat Michael bunu yaptı. Üzücü olan da budur. Elbette taraftarları da bunu kabul etti. Siyahın beyaz olduğuna da yemin ederler. Doğal olarak sevdikleri birisine saygı duydukları için bunu yaparlar. Ve Michael da kendisine olan bu bağlılığı suistimal ediyor" ifadelerini kullandı.

Türkiye F1
1   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
R_Van Der VAARTTT İletim - 17/08/2006 : 19:42:22
Atlamasın hemen pişmiş kelle gibi, bir dargınlıktan dolayı sarhoş gibi bunları söylemiş ... Kendisi sanki yeteneğiyle hatırlanacak da konuşuyor.Schumi, Monaco'da öyle bir pislik yaptı mı yaptı, cezasını da çekti.Tamam sana ne kardeşim, bu onun o yaşta olmasına rağmen hırsını gösterir bence.Tabi Villenuve bunu başka yerlerinden anlamaya çalışıyorsa sorun yok.Tabii, Schumi sıralamadan önce, "Böyle bir şey yapacağım." demiş olsaydı "Tamam, o zaman sorun yok." mu diyecekti bu karaktersiz ? Villenuve, kariyerinde istediği gibi ilerleyemedi, bu yüzden kendini teselli etmek için Schumi'ye laf atıyor.Geçiniz ..

0.02 Snitz Forums 2000