|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
BLACKBARON |
İletim - 31/05/2007 : 23:02:14 Formula 1'i sunmaya başlayan yeni adam nedir öyle ya.Rezalet ötesi bir yarış hafta sonu oluyor ama zaten gülmekten kırıldığım için yarışı izleyemiyorum
SPİKERDEN İNCİLER
1) direksiyonu anlatıyo evet o direksiyon deil o bir compütür 2) raikkonenin takma adı kimik 3) vitesleri anlatışına bayıldım 3 - 4 - 5 şimdi düzlükte görüyorsunuz 6 ya çıktı inanılmaz demi 4) zaman gittikçe pist kirleniyor ve dahada zorluyor pilotları 5) ferrari çadırında pit stop hazırlığı 6) yarış oturduktan sonra 7) batının özellikle ön bölümünde parçalanma var farkettiyseniz hemen bunu deiştirme imkanları var batının o ön kanadı çıkrıyolar görüyorsunuz yeni ön burun ona iyi şeyler kazandıracak 8 ) yan dikiz aynaları bu gereksiz ufak parçalar hiç bir işe yaramasada arkadaki pilotu görmeye yarıyor 9) jarno derken toyota takımının diğer pilotunu kastediyolar 10) elonso alunso ulanso kara verse bide 11) şumayer yansıyo ekranlar onu yıllar sonra ilk defa sivil gördükşumayer kurmaylarıyla birlikte massayı izliyor dikkatlice
Facia gibi bir anlatım... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
HighVoltage |
İletim - 03/06/2007 : 00:52:27 Barikello :D |
ShiLMyrO |
İletim - 02/06/2007 : 15:00:13 alıntı: BLACKBARON tarafından yazılan:
8 ) yan dikiz aynaları bu gereksiz ufak parçalar hiç bir işe yaramasada arkadaki pilotu görmeye yarıyor
:)Dershanem olduğu için izleyemiyordum bitti sırf bu adam için izlicem |
Generalll |
İletim - 02/06/2007 : 11:58:16 Monacoyu o sunmadı:).Birde şey vardı araçlar saon düzlüğü koşuyor.At yarışı sanki:D |
BLACKBARON |
İletim - 01/06/2007 : 20:54:24 Özellikle o kronometre olayı.Kronometre çalıştı Hamilton için filan.O adam sundukça izlemem ben Formula 1 |
Generalll |
İletim - 01/06/2007 : 13:42:48 Sen f1teamturkeyden misin?
Oradaki generalll'de benimde:D
Şeyi unutmuşşun.Kovalaynen:D |
|
|
|