AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Formula 1
 Unutulmaz yarış Kanada GP'si...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
BLACKBARON İletim - 10/06/2007 : 21:52:51
Böyle yarış olamaz...4 kere giren güvenlik aracı,Robert Kubica'nın dehşet verici kazası,kazalar,Massa ve Fisichella'nın ihracı,Alonso ve Rosberg'in 10 saniye cezaları,olaylar olaylar...Uzun süre unutulamayacak bir yarış
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
falamir İletim - 12/06/2007 : 21:53:16
260 km ile giderken ki gücü bilemeyiz (en azından bilemem) tabi ama anlık bir hatanın hatta neredeyse milisaniyede yapılan bir hatanın bile etkisi büyük olabiliyor. Virajın eğimi büyük savrulmaları kaldırmayacak kadar keskin değildi ama bir anda öndeki aracın yanından fırlayınca hava boşluğundan da kurtulan aracın kontrolü çok küçük anlardaki manevralara dayanabiliyor. Kubica'da bunu kaçırınca doğrudan duvara çarptı.

Yarış oyunlarında da görebilirsiniz bunu. Hep düzgün bir şekilde yavaşlayıp girdiğiniz uzun bir düzlüğün sonundaki bir viraja arkanızda rakip varken biraz daha geç gaz kesmenizle girişinizin sonu kumlarda sörf olabilir.
Generalll İletim - 12/06/2007 : 19:39:39
alıntı:
falamir tarafından yazılan:

Kubica'nın viraja girişini göremedim ama pilotaj hatası gibi gözüküyordu. 260km dedi spiker duvara çarparkenki hız için, velhasıl yaşıyor olması kazanın tek güzel yanı.

V8'Ler ile oraya vuruş hızı büyük bir ihtimalle 280 km civarı.Düzlük sonu 305 km'yi felan bulabiliyorsun çünkü.

2. olarak sanırım benim tabirimle o sırada kubica boşluğa düştü:)Sağ tarafta yeterli yer yoktu ama gaz kesip kolaca turillinin arkasından devam edebilirdi ama o tam gaz duvara çarptı.Hepimizin böyle anları olmuştur.Kendimizi dizginleyemediğimiz.Onunkide yarış içinde buldu kendisini sanırım.
Geforce İletim - 12/06/2007 : 19:17:10
Kubica'nın 35 G kuvvetiyle duvara vurduğunu söylemişti spiker. Bu yarış unutulmaz...
HighVoltage İletim - 12/06/2007 : 18:44:23
Ne yazıkki izleyemedim yarışı.Anlattıklarınıza bakılırsa büyük kayıp :(
falamir İletim - 11/06/2007 : 19:15:29
Kubica'nın viraja girişini göremedim ama pilotaj hatası gibi gözüküyordu. 260km dedi spiker duvara çarparkenki hız için, velhasıl yaşıyor olması kazanın tek güzel yanı.

0.03 Snitz Forums 2000