|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
sagopa-gok |
İletim - 11/08/2007 : 10:31:19 Arkadaşlar Formüla 1 23-24-25 agustos tarihleri arasında da türkiye de olacak sizce istanbul park ta kim galip gelecek? geçen sezon F.Massa galip gelmişti bu sezon ben Hamilton'u ii görüyorum. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
sagopa-gok |
İletim - 31/08/2007 : 14:52:48 ben arabaların farkını es geçmedigimi belirttim ama Alonso zaten ii bi yarış çı minardı de oldugu seneler taa 2001 senleri falan o zaman adam çıkış yapamamıştıi daha sen git vetteli ferrariye koy birinci olabilecek mi ama sen de haklısın bişey demiyom
|
inter_23 |
İletim - 27/08/2007 : 11:38:26 Alonso'nun üçüncü olması tamamen şanstır. Ferrari pilotları ve Hamilton Alonso'dan çok çok iyiler. Alonso : "Benim için mucize gerekliydi, Hamilton'un lastiği bana bu mucizeyi verdi." dedi. Takım arkadaşı için böyle konuşması ne kadar doğru bilmem. Bu piste de anlaşıldığı gibi Ferrari tek omurgalı olduğu için hızlı pistlerde diğer pilotlara toz yutturuyor. İtalya da böyle bir sonuç çıkacağı görüşündeyim. Yarış artı bir not ise Hamilton lastiği patladıktan sonra çok yavaşladı. 6. sırada ki kovalainen 4 - 5 tur daha olsaydı, Hamilton geçebilirdi... |
kcarakilic |
İletim - 26/08/2007 : 17:34:47 evet galip belli MASSA kazandı geçen seneki gibi 2. olan ise bir başka Ferrari pilotu Raikkonen oldu.. Alonso 3. sırada yer alırken Hamilton ise 5. oldu yarışı izledim tek heyecanlı kısmı Massa'nın 2.pitstop çıkışında Raikkonen'le kapışması oldu.. |
ShiLMyrO |
İletim - 25/08/2007 : 23:43:11 alıntı: sagopa-gok tarafından yazılan:
Raikkonen McLarende de olsa buna benzer bi sezon izlerdik bence.Çünkü Alonso geçtigimiz sene reno ile şampiyon oldu isterse adam redbull da olsun genede şampiyonluk yarışında ilk 4 lü arasına girerdi bence bu sırf teknik ayarlar degil bir yetenek ve zekaya dayanan bi spor tabi araçların farkını da es geçmiyorum....(Bu sözlerimden dolayı Alonsa taraftarı oldugumu düşünmeyim ben koyu RAİKKONEN taraftarıyım)
IQ su 190 adam getir Opel Corsa'ya bindirelim bakalım kazanabiliyor mu ?
Bence hızdan önemlileri var.Şanzuman mesela Renoult kalkışları çok iyiydi hızı da iyiye yakındı vs vs.Tabiki pilotta önemli ama Ferrarinin önünü kestiler yeni kurallar çıkardılar vs vs.Zaten eskiden Hakinen filan vardı ne kapışırlardı Mercedes-Ferrari:) Hatta hakinenin kazanmasına 200 metre kala arabanın suyu çıkmıştı :) Ya eskiden daha güzeldi.Şimdi Hamilton gelmiş Raikonen Ferraride falan.Ama İzliyecem yarın İstanbul Parkı.. |
badboy83 |
İletim - 25/08/2007 : 13:15:31 Bana göre McLaren-Mercedes'in İngiliz pilotu Hamilton İstanbul Park'taki zorlu yarışı kazanır.Ama gönlüm Alonso'nun kazanmasından yana... |
|
|
|