AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Formula 1
 McLaren Ferrari'nin bilgilerini çalarsa........

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
cvx_ccx_start İletim - 14/09/2007 : 15:47:06
Bu sezon öncesinde Ferrari Mühendisi Nigey Stepney'nin McLaren tasarımcısı Mike Coughlan'a Ferrari otomobilleri hakkında 780 sayfalık bilgi verdiğinin ortaya çıkması sonucu Dünya Motor Sporları Konseyi McLaren takımının bu sezon aldığı bütün puanları sildi ve bu sezon sonuna kadar da hiçbir yarıştan puan alamayacağını beyan etti. Motor Sporları Konseyi bu ceza ile yetinmeyip McLaren’e 100 milyon dolar da para cezası verdi.

Hatırlanacağı gibi Haziran ayında patlak veren bu casusluk skandalında McLaren, Coughlan'dan başka kimsenin bu konuda bilgi sahibi olmadığını ifade ederek kendini savunmuş ve Dünya Motor sporları Konseyi de Temmuz’da toplanarak McLaren’e ceza vermemeyi uygun görmüştü. Fakat şaibelerin artması ve son alınan duyumların bu casusluk olayının Coughlan ile sınırlı olmadığının anlaşılması üzerine Dünya Motor Sporları Konseyi konuyu yeniden ele almaya karar vermişti.

Motor Konsey’inden yapılan açıklamada McLaren takımı pilotları Fernando Alonso ve Lewis Hamilton’un aldığı puanların ise geçerli olduğu belirtildi. Böylece markalar klasmanında 166 puanla birinci durumda olan McLaren takımının yerini 143 puanla ikinci sırada yer alan Ferrari takımı almış oldu.

Kaynak:arabam.com
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ShiLMyrO İletim - 15/09/2007 : 00:57:17
Deliler var haberlerde izledim.Bu senede arabalarını inceliyeceklermiş en ufak bi ferrari teknolojisi bulsunlar yeni araba yaptırtcaklarmış.Çok katı kurallar hilenin affı yok keşke fubolda da böyle olsa.
HighVoltage İletim - 14/09/2007 : 18:36:54
Bakalım McLaren'in tepkisi ne olacak. Kesin deliller olmadan sadece duyumlara dayanılarak verilen bu ceza çok ağır olmuş. Bakalım McLaren bu cezayı protesto yoluna gidicek mi?
Tony_P@rker İletim - 14/09/2007 : 17:44:19
Ferrari akarr
ShiLMyrO İletim - 14/09/2007 : 17:08:56
Çok büyük bi ceza.Ama iyi bir ceza böyle ceza yiyen bir marka daha böyle bişey yapamaz.

0.03 Snitz Forums 2000