|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Rappier |
İletim - 14/06/2004 : 21:57:55 Geçtiğimiz hafta sonu yapılan F1 Canada grandpriz'i shumi'nin üstünlüğüyle sonuçlandı ve adam bir pistte 7 kere yarış kazana ilk sürücü oldu. Bu arada 8 etaptan yedisini kazandı ve bu galibiyeti ile yetmişyedinci yarışını kazanmış oldu. Gözlerimizin önünde gelişen bu tarih olaylar daha ne kadar sürecek diye merak etmeye başladım ve hepsinden önemlisi ferrari ve shumi'ye rakip olabilecek birilerini görebilecekmiyiz çok merak ediyorum. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Leg0l4s |
İletim - 21/06/2004 : 16:59:39 Son yarıştan zaten bişey anlamadım. Çok az pilot finiş görebildi. Yaklaşık ilk 18 tur da boşa geçince olucaklar önceden belli gibiydi. |
kusadam |
İletim - 21/06/2004 : 16:46:16 Ralf Schumacher çok fena bi kaza yaptı görünüşe bakılırsa fransaya yetişmesi zormuş ona da yazık ya bu sene hiçbişey yapamadı bmw çok kötü oldu.mcLaren da aynı.Hakkinen in dönmesi bekleniyomuş... |
Severus_Snape |
İletim - 15/06/2004 : 17:40:39 ay michael baydın beni F1 artık iğrenç çok can sıkıcı bişey olmaya başaldı ya bi sürü kural falan getiriyorlar biri lütfen bu konuya bi el atsın (rappier sen uygunsun) Michael Schumacher kaza yapsın ölsün falan yeter artık baydınız beni!!!! |
kusadam |
İletim - 15/06/2004 : 15:08:40 Renault da yükselişte olanlar arasında.ben açıkçası jarno trulli hayranıyım.gün gelicek teknolojiden uzak yarışlar izleyecez.o zaman herkes eşit olacak.! |
Rappier |
İletim - 15/06/2004 : 13:42:04 Valla orası öylede bu adama rakip olmak baya büyük bir mesele. Yinede ben honda'nın gelişiminden memnunum. Adamlar biraz daha kassa ferrari'ye rakip olabilecekler. Diğer takımlar ise hala toz yutmaya devam ediyorlar. Bmw ve McLaren ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. Heyecan konusunda çok haklısın ama wrc'yi izleyemediğimize göre bunu bari seyredelim.
|
|
|
|