|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ginobili_71 |
İletim - 27/04/2005 : 18:01:23 formula 1 hakkındaki sezon ,sürücü ,takım her türlü görüşünüzü yazabilirsiniz |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
cezalı |
İletim - 14/05/2005 : 19:35:26 alıntı: Karakartal312 tarafından yazılan:
cezalı arkadaşım ardarda mesaj gönderme iletiyi düzenle seçeneğinden unuttuğunu yazabilirsin uyarı alma diye söylüyorum. schumacher e gelince gerçekten çok formsuz biraz toparlar gibi görünse de işi çok zor çünkü rakipleri geçen seneki gibi değil.
TESEKKUR EDIRIM KARDES SAOL.AMA SUMI ZATEN COK SIMARMISTI BENCE HAK EDIOR. AMA YINEDE ANNESINI KAYBETMESI ONUN ICIN IYI OLMADI.
|
CANPOLATALEMDAR |
İletim - 14/05/2005 : 00:51:02 Arkadaşlar FIA bir sürü kuralı(lastikleri yarış sonuna kadar korumak vs..)Ferrari'yi engellemek için koydu bence |
Generalll |
İletim - 13/05/2005 : 21:09:15 2002 sezonunun kopyası gibi bir sezon.Schumacher kötü başladı ve zar zor birinci bitirdi ben hala umutluyum...
Son yarışta tam zorlamaya başladığı sırada lastikleri iflas etti.Bu durumda birazda bridgestone'u suçlamak lazım.Mıchelin gibi daha dayanıklı ve performanslı lastikler yapsalardı belki böyle olmayacaktı. |
Karakartal312 |
İletim - 13/05/2005 : 20:34:50 cezalı arkadaşım ardarda mesaj gönderme iletiyi düzenle seçeneğinden unuttuğunu yazabilirsin uyarı alma diye söylüyorum. schumacher e gelince gerçekten çok formsuz biraz toparlar gibi görünse de işi çok zor çünkü rakipleri geçen seneki gibi değil. |
cezalı |
İletim - 13/05/2005 : 20:23:38 zaten schumacher cok forsuz (annesını kaybettıkten sonra) bıseyler oldu.
|
|
|
|