|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
quLeryuzz |
İletim - 31/12/2007 : 16:57:55 çok korktum elimi tutsanız beraber izlesek +tabi yavrum geç içeri -televizyon nerde yoksa sizde digiturk yokmu +var yavrum var bak yerde -göremiyorum hani nerde +.... -aah acıdı
-ömer abii yeni digiturk aldım 9.90'a +lan salak herif sen sonra kapıdan çıkıcaktın -aa doru lan pardon abi affola +reklamın içine ettin lan -kızma ama +diyalogda battı
-korku filmi iziyodumda çok korktum elimi tutsanız beraber izlesek +yok be bacım maç var şmdi - ne biçim erkeksin lan sen +ne varmış ayol erkekliğimde kız -tamam iyigünler
-iyigünler romantik film izliyodumda çok duygulandım elimi tutsanız beraber izlesek + korku olmıcakmıydı o -yok ayol o digiturk reklamı bu uydu alıcıları reklamı +haa iyi geç içeri o zaman
-çok korktum elimi izledim filmi tutsanızda beraber şeetsek +ben dedim abi bu kadar çok denemeyelim diye yarın devam ederiz çekimlere -hadi film çekmiyomuyduk ohh yeahh
+çok korktum elimi tutsanız beraber izlesek -Ömer abi iyimisin +tombalağım benim yalarım yutarım -abi kendine gel abiii
-çok korktum elimi tutsana +bugün elimi tutan yarın kolumu tutar
|
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
kedi tom |
İletim - 06/01/2008 : 18:42:17 alıntı: chessmaster tarafından yazılan:
bir daha espiri yapmamanı rica ediyorum senden :)
-beşiktaş maçını izliyordum , çok korktum elimi tutsanız beraber izlesek ?
bundan çıkacak tek espiri bu daha da kasma istersen...
bence çok iyi sarı moruk  |
chessmaster |
İletim - 31/12/2007 : 19:00:21 bir daha espiri yapmamanı rica ediyorum senden :)
-beşiktaş maçını izliyordum , çok korktum elimi tutsanız beraber izlesek ?
bundan çıkacak tek espiri bu daha da kasma istersen...
|
|
|
|