|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
NİCKYOK |
İletim - 10/03/2008 : 19:19:22 Tnt adlı kanal,ülkemizde Mart ayında gösterime girecek.Kanalda,Lost-Ugly Betty-House gibi ünlü diziler ve ünlü filmler yer alacak.
Kanalda yer alacak olan diziler şöyle: LOST MAD ABOUT YOU MALCOLM IN THE MIDDLE MISSING RESCUE ME ROBIN HOOD SHARPE SUPERNATURAL TATLI İNTİKAM THE RICHES THE UNIT WEST WING WILL AND GRACE FIRTINALI GÜNLER FORSYTE SAGA FRASIER FRIDAY NIGHT LIGHTS HOME & AWAY HOPE & FAITH HOTEL BABYLON JOURNEYMAN JUDGING AMY LAW AND ORDER
Kanalda yer alan Filmler ise şöyle: GREAT EXPECTATIONS HARRY POTTER and the CHAMBER OF SECRETS HARRY POTTER and the PRISONER OF AZKABAN HARRY POTTER VE FELSEFE TAŞI HOME ALONE 3 INDEPENDENCE DAY KANSAS MATRIX REVOLUTIONS BAŞKA GÜN ÖL BANGER SISTER BOMBA CHAIN REACTION CHEAPER BY THE DOZEN DÜNYA YETMEZ DEVIL\'S ADVOCATE 12 MONKEYS
Kanal TURKSAT 2A-42 derece Doğu Uydusunda Ve 11,804 MHZ Frekasında(Dikey olarak) yer alacak.Kanalın şimdilik D-Smart 21.Kanalda gösterim yapması bekleniyor. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
kobebryant |
İletim - 20/03/2008 : 16:49:45 hıı :) tmm o zmn xD |
HighVoltage |
İletim - 20/03/2008 : 16:40:25 Kobe, bahsedilen lost sanırım TNT'de yayınlanacak olan. Yani ilk sezonlar. O yüzden burada sorulan ufak bir sorunun yanlış tarafını göremedim. Konu devam etmeyeceği için bir problem yok... |
kobebryant |
İletim - 20/03/2008 : 15:35:50 pardon ama LOST severler bölümü boşuna mı açılıp sabitlendi... FearOfTheDark biraz dikkat lütfen :) |
HighVoltage |
İletim - 20/03/2008 : 10:34:58 Nisan'da başlıyormuş... |
FearOfThEDarK |
İletim - 20/03/2008 : 10:15:57 lost ne zaman başlayacak?? |
|
|
|