AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Call of Duty
 Call Of Duty (yardim!!!!!!!!!!)

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
LordVoldemort İletim - 24/12/2003 : 19:40:46
Arkadaslar ben call of duty i yukledim faakat single player modunu sectikten sinra oyun loading diyor tam girecekken atiyor ve fatal error veriyor aciklamada video card imi update etmemi falan soluyor bu arada ekran kartim 64mb yani yeterli....updateetmek icin windows update girdim faka ekran kartiyla ilgili bir update yok....lutfen yardim edin nasil acicam oyunu daha fazla dayanamiyorum....
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
WoLoWoLo İletim - 27/01/2004 : 14:29:59
bende işte onu diyorum ömersinan
omersinan İletim - 27/01/2004 : 12:26:28
onlarla hiçbir alakası yok.aynısı bendede olmuştu.ekran kartının en son driverini indirdim oyun çalıştı.yeni ekran kartı almaya gerek yok.
WoLoWoLo İletim - 27/01/2004 : 12:03:29
ekran kartının versiyonu da düşük olabilir onu ekran kartının sitesinden yükseltebilirsin
Rmn İletim - 27/01/2004 : 09:22:58
update windows update degil, oyunun updatei ile alakalıdır oyununuz kopyaysa. ama kopya degil orjinalse Call of Duty'nin Directx 9.0 destegi ile calismasi sebebi ile ekran karti sürücülerini yukseltmeniz gerekmektedir.
LordVoldemort İletim - 26/01/2004 : 23:35:30
Arkadaslar ...ekran kartim SiS M650/64mb.. gerci oyundan sogudum bu ilk mesaji atali uzun zaman oldu ama yinede bi sansimi deniyim dedim..Oyun Fatal Error veriyor updade et diyor ama windows updateden o kadar taradim hardware de hic yeni update yok lutfen yardim edin bugun int cafede oynadim acayip oyun yine heveslendim..acele oynamam lazim bu oyunu...

0.02 Snitz Forums 2000