AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Call of Duty
 Call Of Duty Sorunu

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
stanley007 İletim - 28/02/2004 : 18:26:20
oyunu kuruyorum -yapımcı firmaların reklamları geliyo-sonra menü geleceğine siyah bi ekran geliyo ve öyle kalıyo.yukarı aşağı tuşlarını kullandığımda sesler geliyo yani menü ekranda ama görünmüyo.
oyundan atmıyo.hata mesajı vermiyo.
directx 9.0b kullanıyorum.
cceleron 2.00 Ghz
256 ram
geforce 4 mx440 64 mb ekran kartı
lütfen bi yardımmm
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
bombula İletim - 03/03/2004 : 01:02:58
Çok şükür arkadaşdaki dert bende yok ama.....
bendede şöle bi prb var.Oyun kuruluyo hatta cillop gibi oynuyom.Ama bi bölüme gelince (hani şu arabaya bindikten sonra) diğer map'a geçerken hata verip win dönüş yapıyor.Cd kopya olup tam 3 kez farklı yerlerden alınmıştır.

savaş,kavgayla aynı şey değildir.
timurlenk İletim - 02/03/2004 : 21:29:59
Oyunun 3D Setup ayarı yok,menüden options'tan ayarları minumuma getirdim olmadı. :(
timurlenk İletim - 01/03/2004 : 22:09:13
Doğru söylüyorsun shadowwalker,büyük ihtimalle aynı oyunu ısıtıp ısıtıp satıyorlar.www.nvidia.com adresinden ekran kartının son driverini çektim yükledim, bu sefer oyunun menü bölümü açıldı new game diyorum, oyunu seçiyorum, tam açılacak derken yani yükleme ekranı çıkıyor(not defteri, askerlik fotosu, silah vs.), hata raporu gönderelim mi diyor. Ben de gönderme diyorum mecburen. Biraz olsun gelişme kaydettim ama oyun yine açılmadı. Bundan sonrası ne olacak bilemiyorum.
shadowwalker İletim - 01/03/2004 : 13:09:27
timurlenk abi cd'yi aldığın yer orjinalmı satıyor? yok eğer orjinal değilse onlarda tek bir master olur genelde ve ondan çeker dururlar oyunu. ee haliyle eğer masterda sorun varsa bir değil bin defa cd değiştirsen sorun çözülmez.. bilmem anlatabildim mi?
timurlenk İletim - 29/02/2004 : 00:46:26
stanley007'nin sorununa benzer sorunu ben de yaşıyorum,abnormal program diye hata veriyor. Oyunun demeosunu çok rahat oynuyorum.Benim b.sayarın özellikleri arkadaşınkinden de fazla ama yine de çalışmıyor.Bununla ilgili ben de burada forum açtım, bana da cd'yi değiştir önerisi geldi.Oyunu aldığım yerden aynısıyla değiştirdim, fakat yine aynı sorunu yaşıyorum.
stanley007, çözümünü bulursan lütfen beni de bilgilendir...

0.03 Snitz Forums 2000