|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| mok |
İletim - 28/12/2004 : 19:26:15 merhaba arkadsalar ben united offensive de trainbridge-7 de takildim köprüden karsiya gecemiyorum karsidaki güzel alman kardesim beni çim zannetti galiba çünkü beni çim biçer gibi biçiyor ne yaptiysam basaramadim sifre de denedim ama adam bu seferde ölmüyor ne yapmaliyim yartdimci olursaniz sevinirim tesekkürler o_kulmac@yahoo.com da yazabilirsiniz |
| 1 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Geppettous |
İletim - 28/12/2004 : 19:58:04 Köprünün girişinde sağdaki beton yapının içindekileride öldürdükten sonra,dışarıda veya içeride yerde ara(sarı ışık gibi)parlayan bombaları bulmalısın(senin tarafta ölen bir adamın yanında olabilir).Bulduğun zaman komutan bir şeyler diyor ve köprünün başında bir kapak açılıyor.Aşağı in ve dört noktaya bombayı koy.Yukarı çık köprüye girmeden solunda yukarıda tepede bir fünye bulacaksın zaten komutanda orda olacak bakış açını ayarla komutan elini kaldırmış olacak elini indirince bas ve güm demo şimdide geri kaç toplu şekilde:) |
|
|
|