|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| djocny |
İletim - 15/10/2005 : 22:10:26 İsteyene bu konu hakkında yardım ederim oyun bitti sorularınızı sorun. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| serribaba |
İletim - 03/05/2008 : 17:09:57 Abi ben call of duty 1 de bir bölümü geçemiyorum bölüm adı "Pavlov" bu bölümde o kadar çaba ediyorum adamlar gene beni öldürüyor bölümde tankları patlatacağız ama beni adamlar öldürüyor. Bu yüzden ben de şifreleri denedim şifreleri nasıl olduğunu uygullayamıyorum acaba şifreleri biliyorsan nasıl uygulanacağını RESİMLİ ANLATIM ile gösteririmisin? çok ihtiyacım var lütfen |
| Wolf Prince14 |
İletim - 08/11/2005 : 14:38:28 alıntı: ozzzy tarafından yazılan:
Tavsiye etmiyorsanız boş yere para harcamayalım o zaman. Yerine tavsiye edebileceğiniz bir oyun var mı peki bu aralar?
Call of Duty 2 ve/veya Medal of Honor Pasific Assault |
| ozzzy |
İletim - 07/11/2005 : 10:33:57 Tavsiye etmiyorsanız boş yere para harcamayalım o zaman. Yerine tavsiye edebileceğiniz bir oyun var mı peki bu aralar? |
| mert90 |
İletim - 01/11/2005 : 10:30:35 alıntı: aRaqoRn tarafından yazılan:
VAR!.. 1. ye göre daha saçma olmuş diyebilirim!.. Bitirmek hiç içimden gelmedi 1 deki kadar sürükleyici değil. Biliyomusnuz 1. oyunu 4 kere bitirdim ve Cpt.Price ı babam gibi görmeye başladım. Adam ölmesin diye peşini bırakmadım hele o gemili bölümde :D ..
Aynı görüşteyim ilk oyunu bir kaç günde bitirdim ama ikincisini bi raddeden sonra kaldıramdım zaten sürükleyici de değildi.Ben de sildim.Ama daha sonra sırf oyunu bitirmek ve sonunu görmek için bitirdim. |
| DharkjuNs |
İletim - 30/10/2005 : 15:02:09 VAR!.. 1. ye göre daha saçma olmuş diyebilirim!.. Bitirmek hiç içimden gelmedi 1 deki kadar sürükleyici değil. Biliyomusnuz 1. oyunu 4 kere bitirdim ve Cpt.Price ı babam gibi görmeye başladım. Adam ölmesin diye peşini bırakmadım hele o gemili bölümde :D .. |
|
|
|