|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
hakanmrc |
İletim - 03/02/2006 : 18:22:06 oyunda ilk karşılaştığımız yaratık dev i nasıl geçiceğimi bi türlü anlıyamadım. onunla ilgili yazılanlara baktım speedkill kullanın diyolar onu nasıl kullanıcağımı bi türlü bulamadım naapmam gerek yardım edin!!!!  |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
yamaco |
İletim - 04/02/2006 : 13:51:06 Geppettous gayet güzel anlatmış. Sadece speed kill in açılması için düşmanlar seni görmeden yanaşman ve ekran parladığı anda E tuşuna basman lazım. Düşmana görünmeden yanaş ekran parladığı anda E tuşuna bas prince düşmanın üstüne atlayacak. Kamanın her parladığında mausenin sol tuşu ile vur.Dev ile daha ayrıntılı bilğiyi burdan alabilirsin.http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10246 |
Geppettous |
İletim - 03/02/2006 : 20:46:46 Dikkatli bak eğer doğru zamanlama ile ilk vuruşu yaptıysan çok kısa bir süre sonra diğer vuruş için hançer parlıyacak ama çok kısa bir zaman(sesi aç sesede dikkat edebilirsin).Sanırım onu kaçırdığın için time ... diye zamanlaman yanlış yazısı çıkıyor.Başlarda 1-2 alıştırma yapsaydın olayı daha iyi kavrardın,zamanın var ise buranın save dursun yeni bir karekter ismi ile yeniden başla ve ilk hançeri aldığın yerde ilk yaratığa speed kill olayını elini alıştır olayı kavra. |
hakanmrc |
İletim - 03/02/2006 : 20:15:27 ya dediğin gibi yapmaya çalışıyorum ilk ışık çıkıyo bööle mavi bişi vuruyorum sonra devin diğer tarafına gidiyo orda ışık ı bekliyorum ama hiç bişi çıkmıyo ltfn yardım
|
Geppettous |
İletim - 03/02/2006 : 19:40:43 Peki Hakan hiç arenaya gelinceye kadar speed kill yapmadınmı?Oyunun başında ilk çakıyı:) masadan aldığında(demo gösteriyor) ve ilk yaratığın arkasından yanaştığında belirli mesafeye gelince hafif ekran bulutlanıyor ve görüntü çekilir gibi oluyor tam o sırada speed kill hangi tuşu seçtiysen bastığındabir zaman sonra dikkatli bakarsan elindeki hançer mavi bir ışıkla parlıyor(hatta whhoss diye sesde geliyor:) işte tam o sırada kılıç savurma tuşuna basıyorsun ve ikinci darbe için hareket alıyor az zaman sonra tekrar hançer mavi ışık saçıyor ve bir daha vurma tuşuna basıyorsun,işte bu hareketleri devde de yapacaksın.Yanlız dikkat edeceğin tek nokta zamanlama sadece ve sadece mavi ışığı gördüğünde tuşa basmalısın az bir zaman kaybı yanlış basma yaparsan,rakip uyanıyor ve hemen seni atıyor birincisini yaptın dikkatli takip et ikinci ışığı bekle.Normal rakiplerdede öyle hatta ışığın başında bekleyen(ileride göreceksin)nöbetçileride speed kill ile öldürmenin daha seri ve güzel olduğunu farkedeceksin,devam pes etme yok;) |
|
|
|