|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
acharadsl |
İletim - 30/03/2006 : 22:43:13 selam arkadaslar !
yeni almış oldugum prince of persia t2t makineme kurdum fakat, ilk altı acık kapıdan geciyorum.ilk bölümde bir türlü geçecek yer ne kapı ne geçiş hiçbir cıkış yolu bulamadım.kapana kısılmış gibi kaldım.yukarı saga veya sola veya yukarı nasıl gecicem. bana yardımcı olur musunuz ? |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
acharadsl |
İletim - 01/04/2006 : 03:29:33 cok teşekkürler arkadasım verdiğin bilgiler için. |
Geppettous |
İletim - 30/03/2006 : 23:40:07 İlk defa prince serisi oynuyorsun sanırım.Hareketlere dikkat etmelisin tuşların adına bak kullanışı ona göre yap zaten oyun sırasında sana yazacak.Birkaç hareket yazarsak.Duvarın önüne geldiğinde tuşa basılı tutarak ilerlersen prens yukarı doğru adımlayacak eğer uzanabiliyorsa çıkıntıya tutunacak ve yukarı çıkacaksın.Önün uçurum ve karşı uzun bir mesafe o zamanda yan duvara gel ileri doğru gerekn tuşa basarak yürü prens yan duvarda yürüyerek öbür tarafa gidecektir.Önün uçurum ama karşıda bir yer yok:) o zamanda dikkat et yan duvar yürürken tam düşmeden(sırt tarafına bir sutun veya çıkıntı denk geliyordur)zıplama tuşuna basarsab prens gereken yeri tutacaktır.İşin özüne gelirsek gerçi ileride biraz bulmaca var gibi görünsede herşey senin parmaklarında,oyun tam bir hareket cambazlığı istiyor.Nerde nereye atlayacağını ve tutunacağını iyi kestirmelisin kısaca aksiyon hareketlerini iyi öğren ilerledikçe zorlanırsın.Eğer bölüm sonu yaratıkları nasıl öldüreceğim dersen aşağılara bak yazmıştım.Eğer oynamadıysan sand veya warrior önce oyasaydın çok daha güzel olurdu,kolya gelsin. |
|
|
|