|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
oRLaNDo |
İletim - 14/05/2006 : 13:06:49 oyunu bitiren arkadaşlar 2. bosdayım(ninjakız)kovalaya kovalaya hakkını azaltıyorum en son sütunun üstünden atmam gerekiyor kılış kılıca geliyoruz her zaman o kazanıyor bitürlü geçemiyorum yardım ederseniz sevinirim |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
oRLaNDo |
İletim - 16/06/2006 : 20:04:14 bak bu aşamalı bir bos çık youkarı e tuşuyla zıpla kılıç parlayacak ve vur bidahaki parlamayı brklr vur bubdada bekle kılıç yine parlayacak yine zamanında vur bir gözü kör olacak aynı işlemi karşı balkondan yapacaksın iki gözü kör olunca ayaklaraçalışıp işi bitireceksin |
TRavolTA |
İletim - 11/06/2006 : 15:19:01 arkadaşım devde kaldım üstüne çıkıyorum zamanın da kılıç parlıyo basıyorum kör olmuyor ne yapmam lazım yardım arkadaşlar ? |
oRLaNDo |
İletim - 11/06/2006 : 11:06:59 teşekkür ederim orayı geçtim oyunuda bitirdim takılanlara her konuda yardımcı olabilirim |
TRavolTA |
İletim - 10/06/2006 : 14:47:50 arkadaşlar bende duvarlarda yürüyüp karşıyta geçemiyorum hangi tuşa basmam gerekli bunda ? ve mause tuşu yönlerini nasıl değiştirebilirim ? yardım plss sağolun |
Geppettous |
İletim - 28/05/2006 : 15:51:45 Vuruyorsun,vuruyorsunda vuruş darben onu itekliyormu? Ne yazmışım kılıçlar çakıştığında hızlı hızlı vuruş tuşuna basarak kadını aşağı düşüreceksin.Sen mausla tık tık yapıyorsun fakat yeterli hızda değil bu sebeple sanırım şimdiye kadar hep kadın kazanmış:)Dediğimi yap klavyede tuş seç ve çakışmada hızlı hızlı bas sanki atarituşu gibi;)Tabi bu arada yürüme tuşuna basarak kadını geri geri gitmesini unutmuyorsun. |
|
|
|