|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
GaMeMaD |
İletim - 24/05/2006 : 20:31:59 arkadaşlar prensesle dövüşüp onu yendikten sonra dışarı çıkıyoruz dahaka tarafından kovalanıyoruz mezarlığa geliyoruz orayıda geçiyoruz hapishaneye geliyoruz kılıcı alıyoruz bi kapı açılıyor gelenleri öldürüyoruz ama ondan sonra ne yapacaz açılan kapıdan bir yere çıkış yok yukkarda küçük bi yer var orayada çıkamıyor nasıl ne yapmam lazım çatlak duvar avrmış ama ben göremedim onu kırıp girmem lazımış ama göremedim yardım edin lütfen |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Geppettous |
İletim - 24/05/2006 : 22:59:43 Vurma,duvarın önünde vuruş tuşuna basılı tut bir süre bekle kendi kıracak. |
GaMeMaD |
İletim - 24/05/2006 : 22:39:39 dediğin gibi yaptım odana içeri girdim kırık duvara geldim ama vuruyom vuruyom devara kılıçla kırılmıyor? |
Geppettous |
İletim - 24/05/2006 : 21:31:05 Daha önceki oyuncularda da olmuştu belki sendede aynı nedendir.Orda olması gereken,gelenlerin tamamını öldürünce tekrar açılan diğer kapıdan ilerleyerek duvarı kırman zaten duvara gelince nasıl kıracağını yazan bir yazı çıkacak onu görmelisin.Eğer trainer veya hile gibi birşey kullanıyorsan iptal et vce tekrar oyna,adamlar ondan fazla gelecek sende 3-5 kişi geliyor ve bitiyor olmalı,haliyle kapı açılmıyor. |
|
|
|