|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
donjuan444 |
İletim - 09/07/2006 : 16:44:20 oyunu yenı aldım ama oyunun başında kalenın ustune nasıl çıkacaz kaldım zemınde çıkamıyorum bir yere |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
tolga1907 |
İletim - 10/07/2006 : 19:13:56 hangi prınce of persia the two thornes mi? |
Geppettous |
İletim - 09/07/2006 : 18:23:50 Konsol oynamadım ama PC ile aynıdır.Prince ile yeni tanışıyorsun sanırım ve hareketleri iyi öğrenmen lazım,oyunun bütününde uygulacaksın.Duvara doğru git yürüme ile yukarı çıkıp tutunacak yan yan gidebilir,geri başka bir çıkıntıya tutunabilir veya yukarı kendini çekersin.Mesafesi uzun bir uçurumda yan tarafta duvara doğru koşarak uzun bir yan yürüme yapabilirsin.Bir dala veya uzantıya tutunarak diğer dala zıplayabilirsin veya bir sutuna tutunarak yeteri kadar yukarı çıkıp diğer bir sutuna veya çıkıntıya geri zıplayabilirsin.Şİmdi birincisi bütün bunları hangi tuşlar ile yapacağını söyliyemiyorum çünkü konsol:) ama oyunun başlangıcında zaten sana anlatıyor olması lazım.İkincisi hangi oyun 3 tane var ve üçündede kale var.Bakış açını genişlet bir yerde ya duvara çıkış ya sutuna tutunuş veya bir çıkıntıdan diğerine geçiş vardır yeterki o mantığı yakala gerisi çorap söküğü gibi gelecektir;) |
|
|
|