|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
SafaX |
İletim - 05/08/2006 : 01:58:42 Prince Of Persia: The Thrones'un incelemelerinden birinde okuduğum şey: "prince, ani saldırıda bulunarak (fast paced surprise attack, höh) (örneğin duvarın üstünden bodozlama dalmak) bir rakibinin boynunu kırdığı anda momentumunu koruyarak diğer rakibinin üstüne sekip takla attırıp bir diğerinin de ümüğüne çakısını geçirmektedir. 1 saniye içinde üç tane adamı telef eder ve yoluna devam eder." idi. Ancak, ben Seri Saldırıda bulunduğumda etrafta fark etmemiş olan başka yaratık kaldıysa bile, tekrar arkasından gizlice yaklaşıp "e"ye basmak mecburiyetinde kalıyorum. FFF'in güzellikleriyle farkedilerek dalmadığım sürece tek tek öldürmek mecburiyetinde kalıyorum (o da diğerleri fark etmezse). Yani ben mi yapamıyorum (özel bi yöntemi mi var?) yoksa bu yazan yanlış mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
He bi de bunların boynundan iki kılıcı aynanda geçiriyorum, WW'de olduğu gibi kopmaları gerekmiyo mu bu kafaların? Blood on gibi bi ayarı mı var yoksa bu oyunda tek parça halinde yaratıklar kullanarak oyunu biraz yumuşatmışlar mı? (Gerçi WW'deki o pis bakışlı nefret dolu gıcık prens yerine SoT'daki gibi yüzü gülen, esprili bişey geldiği iyi olmuş ama bu da çift kişilikli) |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
SafaX |
İletim - 07/08/2006 : 20:56:01 Sonunda bitti, çok kısa olmuş ama güzeldi, ve ewt WW'i bitirdim, ancak oyunu sildim. save'leri de formatla gitti, üzgünüm. |
sniper-- |
İletim - 07/08/2006 : 15:43:56 bak arkadaşım two thrones'u ounamadım ama sen warrior within'i bitirmişsindir.oyunu silmediysen ve bitirilmiş save dosyalarını bulabilirsen bana gönderebilir misin? |
|
|
|