|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ufukkalender |
İletim - 17/09/2006 : 16:38:27 İMDAT POPWW su ve bahçe*bahçe*günümüz bölümünde sıkıştım. üst taraftaki kapıya ulaşmak için ağaçlara tutunmam lazımmış ama yapamıyorum. nasıl olacak lütfen biri yardım etsin. ya kanser olacam yada verem.
Konu ilgili bölüme taşınmıştır. |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
minatour |
İletim - 07/11/2006 : 21:12:57 BAK DOSTUM EĞER İLK BAHÇE BÖLÜMÜYSE OLDUGUN YER DAHA MEKANIZMALARI ÇIKARMADIYSAN GELDİGİN KAPININ SOL TARAFINDA ASILI DURAN Bİ MERDİVEN OLACAK O MERDİVENE TIRMANMAN YETECEK SANA SEN BULACAKSIN YOLUNU YANLIZ EĞER DAHAKADAN KACARKEN BAHÇEYE ÜST KATTAN GİRDİYSEN SÖLE ONUDA YAZAYIM
|
sniper-- |
İletim - 24/09/2006 : 14:49:38 ben bahçe bölümünü kolay geçmiştim aslında.yani herşey ortadaydı ne yapacağın belliydi.karışık değildi.suların gidiş yönünü falan ayarlamak zevkliydi gerçekten.bilmece gibi birşey. |
ufukkalender |
İletim - 24/09/2006 : 14:45:46 Yine de saol. fakat hala geçemedim o kısmı :))) |
sniper-- |
İletim - 17/09/2006 : 21:40:30 o oyun kadar güzel bir oyun oynamadım yardım edeceğim ama olduğun yeri hatırlayamadım ve demiş oluyum kesinlikle oyunu iyi sonla bitirmeye çalış yani tüm güç gelişimlerini almanı öneririm. |
|
|
|