|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Mérula Alba |
İletim - 23/02/2006 : 13:35:43 Çok ilgimi çekti paylaşmak istedim:
Bir okulun rehberlik servisinde bir uygulama başlatılıyor. Her öğrenciye 3 tane mavi rozet veriliyor. Öğrencilere sevdiğiniz, kendinize örnek aldığınız, idolünüz olarak kabul ettiğiniz birine rozeti verin ve onun hakkındaki görüşlerinizi söyleyin, diyorlar. Üç tane mavi rozet alan bir öğrenci eve gidip babasına: "Sen benim idolümsün baba. Ben senin gibi olmak isityorum ve bu rozeti sana layık görüyorum." diyor ve rozeti babasının yakasına takıyor. Ardından bir mavi rozet de babasına veriyor. Babasından aynı şeyi yapmasını istiyor. Baba ertesi gün işe gidiyor. Çok aksi, lanet bir patronu var. Patronundan çok çok çekinerek " Ben sizi örnek alıyorum. İşimde sizin kadar iyi olmak istiyorum ve bu rozeti size layık görüyorum." diyor, rozeti patronuna takıyor ve bir mavi rozet de patronuna veriyor. O aksi, lanet patron bu rozetin verilmesinden çok çok mutlu oluyor. Ancak elindeki rozeti kime takacağını bilemiyor. Eve giderken oğluyla hiç iglinemediğini, onu hiç tanımadığını, onunla oturup hiç konuşmadığını düşünüyor. Rozeti oğluna takmayı düşünüyor. Oğlunun odasına gidiyor ve ona "Oğlum, şimdiye kadar seninle hiç ilgilenemedim. Ama seni çok seviyorum ve bu rozeti sana layık görüyorum." diyor. Oğlu : "O kadar iyi bir zamanda geldin ki baba. Ben yarın kendimi öldürmeyi planlamıştım." diyor ve çekmecesinden yutmayı planladığı ilaçları çıkartıyor.
Çevrenizdeki insanlar hakkında düşündüklerinizi söylemeyi ertelemeyin. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| FaTaL_ErRoR |
İletim - 01/03/2006 : 16:14:09 Pek etkileyici bir hikaye gelmedi bana.. |
| Mérula Alba |
İletim - 01/03/2006 : 13:48:41 Kesinlikle öyle. Ailesi tarafından sevildiğini hiç duymamış birinin kalkıp da gidip bir başkasına, onun hakkındaki hoş duygularını (karşıdaki kişi dost olsun sevgili olsun farketmez) dile getirmesini bekleyemezsiniz. Her şey insanın sevldiğini hissetmesi değil de sevildiğini bilmesinde. Bunu arasıra da olsa çevresindekilerden duyan bir kişinin, etrafına, sevdiklerine ve en önemlisi kendisine zarar vereceğini sanmıyorum. |
| |KRONDOR| |
İletim - 01/03/2006 : 02:52:48 Bana hala pek anlamlı gelmedi bu durum. Özellikle de Merula'nın yazdıklarını düşününce. Bana kalırsa her açıdan önemli bir yazı. Yaşanmış olmasına gerek yok. Günümüzün en büyük sorunlarından biri, velilerin zamansızlıktan çocuklarıyla ilgilenememesi değil mi? Bu yazı da bu sorunu dile getiriyor. |
| mj |
İletim - 01/03/2006 : 01:49:33 turk dizisi izleseydin içerik olarak ne harika şeyler var ama maana sıfır.. budur dediğim.. |
| |KRONDOR| |
İletim - 28/02/2006 : 23:15:14 Konu dışına çıkacağız; ama evet, kesinlikle güzeldi. Bahsettiğin kanalı biliyorum. Arada rastladığımda izliyorum; ama eskisi kadar zamanım olmuyor ne yazık ki. DVDsini çıkarsınlar, alalım en güzeli :) |
|
|
|