|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| sniper-- |
İletim - 17/09/2006 : 21:46:24 eee arkadaşlar okullar başlıyor neler düşünüyorsunuz?inşallah aranızda okula giden vardır ayrıca hangi okula gittiğinizide yazabilirsiniz. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| TheBodyGuard |
İletim - 22/09/2006 : 23:38:07 Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Bende Edirne Anadolu Öğretmen Lisesinde 1.sınıfa başladım. Yatılı olduğum için sadece haftasonları foruma uğrama imkanım olacak. Yaklaşık 1 hafta aradan sonra yeniden aranıza katıldığım için oldukça sevinçliyim. Sonuç olarak herkesin yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun. |
| baby_face |
İletim - 22/09/2006 : 19:40:29 yoo kendimi kayırmadım çoğu kişiye sor böyle dicek ama sen de haklısın öğretmen olmak zor iş ama öğrencilik de zor tabi bu benim düşüncem sizinkine de saygılıyım:D |
| мєятizм™ |
İletim - 22/09/2006 : 18:58:37 alıntı: baby_face tarafından yazılan:
sadece öğretmenlere değil öğrencilere de sabır versin(AMİN!!!) öğrencileri kayırmayalım pls:D
Youtube.com'a gir okul lise yaz o zaman kime sabır verilsin anlarsın.. Öğrencileri kayırdığım yok ki zaten sen kendin kayırmışsın :P
|
| baby_face |
İletim - 22/09/2006 : 17:44:37 sadece öğretmenlere değil öğrencilere de sabır versin(AMİN!!!) öğrencileri kayırmayalım pls:D |
| мєятizм™ |
İletim - 22/09/2006 : 01:42:31 Allah Günümüz Liselerinde eğitim vermeye çalışan öğretmenlere önce sabır sonra kolaylık versin. |
|
|
|