Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
zülal
İletim - 04/10/2006 : 13:05:33 okuldaki öğretmenleriniz hakkında ne düşünüyorsunuz mesela ben: türkçe öğretmeni:Sadece kendi istediğini yapar ve çok kibirlidir fen öğretmenim:çook seviyorum rehber öğretmeni:çok disiplinli ve sıkıcı sosyal öğretmeni:konuları çok iyi anlatır iş eğitimi:bir sürü işe yaramaz şey anlatır (konu dışı) matematik öğretmeni: çok sevimlidir siz ne düşünüyorsunuz?
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
cvx_ccx_start
İletim - 21/10/2006 : 19:27:04 4. sınıfdayım.sınıf öğretmenimiz bir çocuğa dayak atar 50 saniye devam eder
Uruk-Hai
İletim - 21/10/2006 : 13:42:24 Fizik Hocası- Siyah Kuşak Karateci Matematik Hocası- Gözünden hiç bir şey kaçmayan, okuldaki tek hoca Coğrafya Hocası- Amerika Düşmanı Almanca Hocası- Güzeller güzeli
golden girl
İletim - 21/10/2006 : 12:39:42 edebiyat_psikolojik sorunları war dil ve anlatım_dersinden kalan kız öğrenci yokmuş(kızlarla aşırı ilgilenir) matematik_bitanecik aşkım fizik_iyi kadın ama biyoloji+ rehberlik+sınıf öğretmenliği+tanıtım veyönlendirme _2 . aşkım açkıkcası sewmediğinm hoca yok
Artist
İletim - 20/10/2006 : 21:39:48 Sosyal = Eğlenceli, iyi kadın Matematik = Hayatımda gördüğüm en iyi matematik hocası Din = Matrak, eğlenceli Fen = Bokscu (korkutuyo bizi) soğuk espriyi seven, arada sırada arkadaş olup küfürleşen bi adam Türkçe = Beterin beteri İngilizce = Akıllı, iyi kadın Resim, İş Eğitimi = Çok iyi hoca, esprileşiyo falan
ShiLMyrO
İletim - 20/10/2006 : 16:31:39 Pek de iyi şeyler düşünmüyorum.Yani düşündüklerimi burada açıklayamam.Ahlak kurallarına uygun deil.
Ancak çok sevdiğim Türkçe öğretmenimden nefret etmeye başladım.Öğretmenlerimden 1-2 sini seviyom diğerlerinin hiç birini sevmiyom hatta nefret ediom hele o gıcık bedenci.